Kantoorruimte huren

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsruimte huren

De bedrijfsruimtes van Lebe Group bevinden zich door heel Limburg. Lebe Group verhuurt ondermeer bedrijfshallen in Heerlen, Beek, BlerickSittard, Venlo en Venray.U huurt bij ons altijd flexibel en altijd voordelig, met uw wensen als leidraad.

bekijk de mogelijkheden

Woonruimte huren

Het betreft een lichte kamer voorzien van een open keuken met rechte keukenopstelling. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel en douche. De kamer is verder voorzien van onder andere zonwering (aan de buitenzijde) en internet.

Bekijk de mogelijkheden

Investeren bij Lebe

Lebe Group wil groeien. Gecontroleerd uiteraard, maar we richten ons wel op verdere uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar mensen en partijen die met ons willen meegroeien.Die willen investeren zonder risico te lopen, maar met een mooi resultaat.

Bekijk de mogelijkheden
1645

huurders

525000

m² in beheer

488

Kantoren

84

bedrijfshallen

302

woonruimtes

De klant centraal

We zeggen het niet alleen, maar wij stellen de klant ook daadwerkelijk centraal. Dat doen we door de klant bij zijn bedrijfsvoering zo veel mogelijk te ondersteunen met aanvullende diensten.

De grootste bedrijfsruimte aanbieder van Limburg

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod 

vul dan Uw e-mail adres in

  [ "Vul dan hier Uw e-mail adres in "]

  zoek Uw Lebe Business Center

  Lebe Group

  Lees hier meer over het laatste nieuws van Lebe Group

  Herontwikkeling Witherenstraat

  In het centrum van Blerick gaat Lebe Group aan de slag met de herontwikkeling van de oude locatie van Charles Vögele aan de Witherenstraat.

  Lees meer

  Groot Bollerweg 10A

  Lebe Group heeft, in samenwerking met Boek & Offermans Makelaars, de bedrijfsruimte gelegen aan de Groot Bollerweg 10A verhuurt aan Colorway On Demand.

  Lees meer

  Rendement vermogen ?

  Onlangs kondigde de grote banken zoals ING- en Rabobank een negatieve rente aan vanaf 1-1-2021.

  Namelijk -0,5%, ofwel u gaat betalen voor uw geld. Dit kan anders en beter!

  Lees meer

  Meer weten over Lebe Group ?

  vul hier uw gegevens in