Kantoorruimte huren

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze 14 businesscentra liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsruimte huren

De bedrijfsruimtes van Lebe Group bevinden zich door heel Limburg. Lebe Group verhuurt ondermeer bedrijfshallen in Heerlen, Beek, BlerickSittard, Venlo en Venray.U huurt bij ons altijd flexibel en altijd voordelig, met uw wensen als leidraad.

bekijk de mogelijkheden

Vergaderruimte huren

Onze Business Centers zijn voorzien van mooie vergaderruimtes. Niet alleen hurende ondernemers en zelfstandige professionals vergaderen hier,ook u kunt bij ons terecht voor groepen van 3 tot 100 personen.

Bekijk de mogelijkheden

Woonruimte huren

Het betreft een lichte kamer voorzien van een open keuken met rechte keukenopstelling. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel en douche. De kamer is verder voorzien van onder andere zonwering (aan de buitenzijde) en internet.

Bekijk de mogelijkheden

Lebe Group:

1645

huurders

525000

m² in beheer

488

Kantoren

84

bedrijfshallen

302

woonruimtes

De klant centraal

We zeggen het niet alleen, maar wij stellen de klant ook daadwerkelijk centraal. Dat doen we door de klant bij zijn bedrijfsvoering zo veel mogelijk te ondersteunen met aanvullende diensten.

De grootste bedrijfsruimte aanbieder van Limburg

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod 

vul dan Uw e-mail adres in

[ "Vul dan hier Uw e-mail adres in "]
zoek Uw Lebe Business Center

Lebe Group

Lees hier meer over het laatste nieuws van Lebe Group

KantoorKiesWijzer

U bent niet alleen. En we zien u, hardwerkende ondernemer, we zien u elke dag dapper strijden. U en die rest van die grote groep succesvolle starters ……….

Lees meer

Marechaussee gebouw

Lebe koopt oud Marechaussee gebouw op de Fred. Hendrik Kazerne Venlo. In 1911 is er begonnen met de bouw van een nieuwe kazerne, voor het tweede ….

Lees meer

Kantoorruimte Duitsland

Lebe is vanaf nu ook actief op de Duitse vastgoedmarkt!
Aan het Herrenpfad-Süd 44 in Nettetal, gelegen op een zichtlocatie vanaf de A61,

Lees meer

Meer weten over Lebe Group ?

vul hier uw gegevens in