046 302 00 16
info@lebe.nl
  • Kantoorruimte huren Heerlen

Onze
bedrijfs- ruimtes

Bedrijfsruimte huren

De bedrijfsruimtes van Lebe BC bevinden zich door heel Limburg. Lebe BC verhuurt ondermeer bedrijfshallen in Heerlen, Beek, BlerickSittard, Venlo en Venray. U huurt bij ons altijd flexibel en altijd voordelig, met uw wensen als leidraad. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom om geheel vrijblijvend een rondleiding te genieten of meer informatie op te vragen over de voorwaarden en de voordelen. Onze deskundige accountmanagers staan graag voor u klaar. 
 

De juiste ruimte voor uw bedrijf

Lebe BC biedt passende bedrijfsruimte aan ondernemingen in alle sectoren, van klein tot middelgroot, van zzp'er tot multi-national. Bedrijfsruimtes met inpandig kantoor, overheaddeuren, sanitaire voorzieningen. Bij Lebe BC huurt u bedrijfsruimte op maat. Uw wensen zijn onze leidraad. Neem contact op voor meer informatie over ons complete bedrijfsruimte-aanbod.

De voordelen van bedrijfsruimte huren bij Lebe BC:
  • Grotere hallen, vrijwel altijd met inpandig kantoor.
  • Flexibele huurtermijn bespreekbaar.
  • Eigen sanitaire voorzieningen.
  • Scherpe huurprijs.
  • Van klein tot extra groot.
 

Locaties

Lebe Business Centers heeft verschillende locaties voor bedrijfruimtes in Limburg. In Zuid-Limburg vind je in Heerlen en Sittard schitterende bedrijfshallen, die vanaf de autoweg goed bereikbaar zijn. Deze bedrijfshallen hebben vrijwel allemaal een inpandig kantoor en zijn voorzien van een scherpe huurprijs. Daarnaast is het altijd mogelijk voor een flexibele huurtermijn te kiezen. In Midden-Limburg vind je in Beek prachtige hallen. In Venlo en Venray heeft Lebe Business Centers ook verschillende bedrijfshallen beschikbaar.
 

046 302 00 16
info@lebe.nl

Ben je ook op zoek naar kantoorruimte?

Wij helpen je graag verder