• Gashoes Venlo


Dit is 't Gashoès


Cafetaria 't Gashoès is al jarenlang een begrip in Venlo en omstreken. Gelegen aan de Hogeweg 90, net buiten het centrum op een drukke doorgaande weg, vormt deze plek een aangename uitvalsbasis um ff wat te aete.

Nieuwe start!

In 2017 is het cafetaria van eigenaar gewisseld en heeft 't Gashoès een ware metamorfose ondergaan. Het pand is compleet gestript en voorzien van moderne inrichting en personeel. Deze transformatie van een snackbar zonder uitstraling naar een hippe dining waar jong en oud zich zullen thuisvoelen is iets waar wij bijzonder trots op zijn.

 

Lokale en regionale producten

Wij houden van lekker aete. Daarom werken wij graag samen met mensen die we waarderen om hun kennis van lekker eten. Vaklui met kennis van zaken die we ook regelmatig ontmoeten om het over de producten te hebben. Vakslagers, culinaire ondernemers, horeca-liefhebbers en enthousiastelingen. Zo zijn we erg blij samen te mogen werken met slagerij Hamans. Samen delen we een passie voor de lekkerste vleeswaren en we leren veel van de kennis en het enthousiasme van de slager. Ook hebben we de beroemde Valuaskroket in ons assortiment, een kroket die de smaak van de streek perfect uitdraagt.
 

Vers, vers, vers

Carry, onze kok, is dagelijks bezig de kaart zo vers mogelijk te bereiden. Een vers product heeft de lekkerste smaak en is zo puur als natuur. Dat proef je écht. Wij bereiden veel van ons aanbod helemaal zelf en we zoeken daarbij steeds naar de beste, verse ingrediënten. Ook hier delen we kennis met lokale aanbieders.


De glimlach van ons personeel

Lekker aete is belangrijk. Maar de juiste bediening in een horecazaak komt zeker op een goede tweede plaats. Daarom serveren wij onze kaart met een glimlach. Ons personeel geeft je als bezoeker het gevoel dat je graag nog eens komt. Daar gaan we voor! Tot snel!
 

Bekijk onze kaart   >>

077 354 88 77