Kantoorruimte huren

Bent u op zoek naar een eigen kantoorruimte om te huren? Dan bent u bij Lebe Group aan het juiste adres!

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling. In deze Business Centers kunt u voordelig een eigen kantoorruimte huren!

Kantoorruimte huren in Limburg

Wilt u graag een overzicht per plaats? Dan kunt u ook gemakkelijk de beschikbare kantoorruimte die u per plaats kunt huren bekijken, bijvoorbeeld kantoorruimte Venlo, kantoorruimte Heerlen, kantoorruimte Sittard.

Inmiddels kunt u bij Lebe Group ook kantoorruimte huren buiten Limburg. Bekijk hier onze kantoorruimte Hengelo.

Kantoorruimte huren voor iedere ondernemer

Sinds 1990 kunt u bij Lebe Group een kantoorruimte huren in heel Limburg. Voor iedere ondernemer het kantoor dat bij hem of haar past. Groot of klein, we hebben kantoorunits vanaf 11 m² tot maar liefst 4.000 m². Het enige wat u zelf hoeft te regelen, is de inrichting van uw kantoor. De rest regelen wij voor u. Bovendien werken wij altijd met flexibele contracten en huurtermijnen voor starters. Dat maakt een kantoorruimte huren in tijden als deze wel zo aantrekkelijk.