046 302 00 16
info@lebe.nl

Onze Business Centers

Kantoorruimte huren

Lebe BC is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze 14 businesscentra liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling. Wil je een kantoor huren in Roermond, dan is het moderne BC Roerpoort een echte aanrader. Ideaal gelegen aan de A73. Niet alleen bedrijven, ook zelfstandige professionals (ZZP’ers) kunnen hier terecht voor een perfecte werkplek. Al onze kantoorruimtes variëren van eenvoudig en basic tot luxueus, vrijwel altijd naar eigen wens in te richten. Zo kunnen wij alle soorten ondernemers steeds weer van dienst zijn.
 

Kantoorruimte voor iedere ondernemer

Sinds 1990 verhuren wij kantoorruimtes in heel Limburg. Voor iedere ondernemer het kantoor dat bij hem of haar past. Groot of klein, we hebben kantoorunits vanaf 11 m² tot maar liefst 4.000 m². Het enige wat je zelf hoeft te regelen is de inrichting van je kantoor en je internetverbinding. De rest regelen wij voor je. Bovendien: wij werken altijd met flexibele contracten en huurtermijnen voor starters. Dat maakt huren in tijden als deze wel zo aantrekkelijk.

Wilt u direct meer informatie over onze kantoren?
Neem contact op met onze deskundige accountmanagers, zij helpen u graag verder.

 

Flexibele werkplekken

Inspelend op de trend van Het Nieuwe Werken bieden wij sinds februari 2013 ook flexibele werkplekken aan. In onze business centra in Geleen (BC Geleen) en Roermond (BC Roerpoort) hebben wij 42 moderne volledig gefaciliteerde flexplekken ingericht. Hier kun je werken in een zakelijke omgeving wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk heb je gratis toegang tot alle virtuele faciliteiten zoals WiFi, printen, scannen en kopiëren. Koffie en thee staan gratis voor je klaar! Met een strippenkaart of abonnement is jouw comfortabele flexwerkplek in het midden van Limburg zo geregeld! Voor vergaderingen, meetings of teamwork in kleine kring zijn er ook flexkantoren (per uur) in Roermond en Geleen, maar ook in Kerkrade beschikbaar. Natuurlijk kun je hier ook in je eentje gaan zitten om 1 of een paar uur geconcentreerd te kunnen werken.
 

Representatieve kantoorruimte in Limburg

Lebe Business Centers biedt al sinds 1990 verschillende kantoorruimtes in 14 verschillende kantoorpanden in Limburg aan. Alle kantoorpanden – samen goed voor 40.000 m² – liggen verspreid over heel Limburg. Niet voor niets is Lebe de grootste aanbieder van kantoren in Limburg.

Met onze 14 kantoorpanden kunnen wij alle soorten ondernemers faciliteren. Aangezien wij flexwerkplekken, kantoorruimtes, bedrijfshallen en vergaderruimtes aanbieden, is voor iedere ondernemer wel een geschikte plek te vinden. Ben jij dus op zoek naar een geschikte plek in een prachtig kantoorpand, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 
  • Kantoorunits van 11 m² tot 4.000 m² en alles daar tussenin.
  • Van basic tot superdeluxe.
  • Volledig zelf in te richten.
  • Voor starters tot ‘multionationals’.
  • Een ruimte huren in één van onze kantoorpanden?

Onze kantoorruimte huur je tegen scherpe tarieven. Geen lange huurcontracten, geen moeilijk gedoe. Gemakkelijk, duidelijk en eerlijk zaken doen met elkaar. Door onze talloze mogelijkheden is het een plezier om een ruimte in één van onze kantoorpanden te huren. Bekijk bijvoorbeeld de kantoorruimte Heerlen, kantoorruimte Venlo, kantoorruimte Sittard en kantoorruimte Geleen en onlangs hebben wij ook kantoorruimte Venray mogen toevoegen.

046 302 00 16
info@lebe.nl

Ben je ook op zoek naar kantoorruimte?

Wij helpen je graag verder