Welkom bij Lebe Vital

Lebe Vital is een uniek vitaliteitsconcept in Venlo en omgeving. Vanuit een karakteristiek pand aan de Kaldenkerkerweg in Venlo werken verschillende specialisten hier aan de vitaliteit van body & mind. Het doel van Lebe Vital is het creëren van multi-disciplinaire kruisbestuiving. Dit heeft als grote voordeel dat u in één bezoek meerdere afspraken, work-outs en therapieën kunt plannen. Voor zowel de specialist als de bezoekende cliënt is dit een ideale basis om te werken aan uw gezondheid, fitheid en vitaliteit!
 

Gezond, fit en vitaal in Venlo

De verschillende specialisten die deel uitmaken van Lebe Vital completeren en versterken elkaar op het gebied van lichaam en geest. De gunstige ligging van het pand, nabij Venlo-centrum en het NS-station, met daarbij de ruime parkeergelegenheid, maken het mogelijk om effectief verschillende behandelingen en activiteiten in uw dagschema te passen. 
 

Alles onder één dak

1826 m2 vitaliteit onder één dak, om het u een klein beetje makkelijker te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere afspraken maken op één ochtend terwijl u slechts één keer de reis per auto, fiets, te voet of per openbaar vervoer hoeft te maken. Daarmee neemt Lebe Vital een unieke positie in binnen het aanbod van regionale gezondheid-, fitness- en wellnesscentra.
 

Neem nu een kijkje

Bekijk direct de websites van onze partners of neem contact op met Lebe Vital voor meer informatie. Bent u geïnteresseerd in het huren van een ruimte? Bekijk ons actuele aanbod van beschikbare ruimtes.
077 302 0025