046 302 00 16
info@lebe.nl

Vergaderen op locatie

Boek voordelige vergaderruimte

Onze Business Centers zijn voorzien van mooie vergaderruimtes. Niet alleen hurende ondernemers en zelfstandige professionals vergaderen hier, ook u kunt bij ons terecht voor het organiseren van vergaderingen, workshops, symposia of andere bijeenkomsten voor groepen van 3 tot 100 personen.  
 

Limburgse vergaderlocaties

Vergaderen op een Limburgse locatie naar keuze, Lebe BC heeft meerdere, mooie Business Centers door heel Limburg. Wij zorgen er op elke locatie voor dat elke ondernemer er precies vindt wat hij of zij nodig heeft. De vergaderruimtes die we aanbieden zijn verfijnd ingericht. Zonder poespas, met het oog op productieve vergaderingen, maar wel met de juiste faciliteiten. 

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Limburg, neem dan eens een kijkje in onze business centers in Geleen, Roermond, Heerlen, Kerkrade, Venlo of Sittard. Altijd de juiste vergaderruimte op het juiste moment!
 

Vergaderen en meer...

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van gratis wi-fi en hebben ruimte voor groepen tot 100 personen. Bij al onze vijf locaties in Limburg heeft u de optie om apparatuur, van beamers tot whiteboards, bij te huren. Ook verzorgen wij, indien gewenst, uw lunch, koffie, thee en fris. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie in Zuid-, Midden- of Noord-Limburg, bij Lebe Business Centers bent u aan het juiste adres!
 

De voordelen van onze vergaderruimtes

  • voor groepen tot 100 personen
  • gratis wi-fi
  • inrichting zoals jij wenst
  • catering mogelijk
  • apparatuur aanwezig
  • vrij parkeren

 


046 302 00 16
info@lebe.nl

Ben je ook op zoek naar kantoorruimte?

Wij helpen je graag verder