Administratief medewerker Lebe Group

Over ons:

 

Lebe Group is een sterk groeiend bedrijf die actief is in o.a. de markt van bedrijfsvastgoed. Het uitgangspunt van Lebe Group is het bieden van gerichte en flexibele oplossingen op maat met betrekking tot bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000 m². Dat gebeurt op basis van een zelfontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staan. Tot Lebe Group behoren onder meer de concepten Lebe Business Centers, Sablones, Lebe City Campus. Lebe Living alsmede H&P International Real Estate B.V. In totaal heeft Lebe Group ca. 500.000 m² vastgoed in eigendom en/of beheer.

 

H&P International Real Estate B.V. is sinds 2004 actief in de internationale vastgoedmarkt met een duidelijke focus op Duitsland en de Benelux en sinds 2017 onderdeel van Lebe Group. De kerntaken van het bedrijf zijn het beheren, adviseren over, het begeleiden van en het bemiddelen in vastgoed in de meest brede zin van het woord. Hierbij wordt niet alleen gericht op grote transacties en portefeuilles die gericht worden geacquireerd voor de klanten maar ook op individuele objecten.

 

Functie:

 

Voor onze dochter H&P International Real Estate B.V. zoeken wij ter aanvulling van het team een administratief medewerker voor 40 uur per week voor het verzorgen van externe vastgoedadministraties voor internationale klanten. Tot ca. april 2020 dienen de werkzaamheden in Heerlen uitgevoerd te worden. Daarna zal de standplaats worden verplaatst naar Venlo. Het takenpakket bestaat o.a. uit:

 

  1. Het verzorgen van de crediteurenadministraties
  2. Het zorgdragen voor de facturatie en de signalering van betalingsachterstanden
  3. Het verzorgen van servicekostenafrekeningen.
  4. Het opstellen van periodieke rapportages en rapportages op wens van de klant

 

Functie eisen:

 

  • MBO opleiding bedrijfsadministratie
  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • De kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, is servicegericht, nauwkeurig, loyaal, eerlijk, stressbestendig, initiatiefrijk, flexibel, sociaal en heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré.
  • Gedegen kennis van Excel en Word.

 

Aanbod:

 

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat pas bij jouw opleiding en ervaring.

Voor meer informatie solliciteren@lebe.nl