logo-lebe

Administratief medewerker Lebe Group

Over ons:

 

Lebe, verbindt mens en ruimte

Dat zeggen we natuurlijk niet zomaar, we zijn een sterk groeiend bedrijf actief op de vastgoedmarkt. Met onze flexibele maatwerk oplossingen en eigentijdse concepten, bewegen we mee met de vraag op de vastgoedmarkt. Tot Lebe Group behoren onder meer de concepten Lebe Business Centers, Sablones, Lebe City Campus, Lebe Living alsmede H&P International Real Estate B.V. In totaal heeft Lebe Group ca. 525.000 m² vastgoed in eigendom en/of beheer.

 

H&P International Real Estate B.V. is sinds 2004 actief in de internationale vastgoedmarkt met een duidelijke focus op Duitsland en de Benelux en sinds 2017 onderdeel van Lebe Group. De kerntaken van het bedrijf zijn het beheren, adviseren over, het begeleiden van en het bemiddelen in vastgoed in de meest brede zin van het woord. Hierbij wordt niet alleen gericht op grote transacties en portefeuilles die gericht worden geacquireerd voor de klanten maar ook op individuele objecten.

Wat ga je doen:

 

Voor onze dochter H&P International Real Estate B.V. zoeken wij een administratief medewerker, deze functie kan zowel door een fulltimer als door 2 parttimers worden ingevuld. Onze afdeling administratie verzorgt externe vastgoedadministraties voor internationale klanten.

 

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 1. Het verzorgen van de crediteurenbeheer
 2. Het zorgdragen voor de facturatie en debiteurenbeheer
 3. Boeken van de bankmutaties
 4. Het opstellen van servicekostenafrekeningen.
 5. Het opstellen van periodieke rapportages en rapportages op wens van de klant

 

Dit doe je uiteraard niet alleen, maar in een team van ervaren mensen die je graag helpen waar nodig.

Wie wij zoeken:

 

 • MBO opleiding bedrijfsadministratie of Praktijkdiploma Boekhouden
 • Of een vergelijkbaar niveau behaald middels ervaring
 • Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent servicegericht, nauwkeurig, loyaal, eerlijk, stressbestendig, flexibel, sociaal en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Ben je goed in Duits en/of Frans, dan is dat een pré
 • Handig in Excel en Word

 

Wat wij je bieden:

 

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat; er zijn regelmatig borrels en feestjes. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring.

 

Interesse?

Schroom dan niet en stuur je motivatie en CV per mail naar kh@hpire.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel of mail dan met Kim Huys, 045-3030686 of kh@hpire.com