Advies en Begeleiding

Door de jarenlang opgebouwde en onderhouden internationale contacten op alle terreinen van het vastgoed en het dientengevolge uitgebreide relatienetwerk is H&P International Real Estate B.V. geen onbekende bij internationale partijen welke vastgoed ontwikkelen en/of kopen of verkopen.

 

 

H&P International Real Estate B.V. is derhalve in staat kwalitatief vastgoed als potentiële belegging middels een zoekopdracht uit de markt te halen en vervolgens als beleggingsobject aan te bieden aan vastgoedbeleggers.

 

 

H&P International Real Estate B.V. heeft een track record opgebouwd in de aan- en verkoop van commercieel vastgoed waaronder kantoren, winkels, winkelcentra en logistiek vastgoed in zowel Nederland als Duitsland.

Door de beheerportefeuille in Duitsland en Nederland zijn de ins en outs van gebouwen voor H&P International Real Estate B.V. geen onbekende meer. Met name de details waar je als asset-propertymanager, maar zeker als vastgoedbelegger rekening mee moet houden, worden vaak door de partijen die zich alleen met deals bezig houden volledig over het hoofd gezien of onderschat. Deze kunnen in het besluitvormingsproces en het op langere termijn te behalen beleggingsresultaat belangrijke issues zijn of worden.

 

 

Ons doel is niet alleen een transactie tot stand brengen maar koper en verkoper van A tot Z te begeleiden. Bij ons houdt de deal nadat de overdracht heeft plaatsgevonden niet op en wij zijn graag bereid voor de nieuwe koper het asset – propertymanagement uit te voeren.

 

 

H&P International Real Estate B.V. kan de inzet van een dataroom verzorgen voor het snel en gestructureerd verzamelen van de essentiële koop-/verkoopinformatie. Na het ondertekenen van een NDA-LOI wordt toegang verstrekt. Transparantie vormt de basis voor het succesvol afwikkelen van een transactie.

 

 

Zoekt u kopers voor niet meer in uw strategie passend (commercieel) vastgoed? Ook daar kan H&P International Real Estate B.V. u oplossingen bieden en ondersteunen in de verkoop.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Het verzamelen en catalogiseren van objectgegevens.
  • Het inschatten van de beleggingswaarde.Het ontwikkelen van een aan- of verkoopstrategie.
  • Het uitvoeren van een marktonderzoek.
  • Het verzamelen van financiële informatie van de huurder(s) van een object.
  • De coördinatie van een due dilligence onderzoek.
  • Het inrichten van een digitale dataroom.
  • De coördinatie en volledige afwikkeling van een koop-verkoopovereenkomst.