Bedrijfsruimte Beek

Lebe Group is de grootste aanbieder van bedrijfsruimte in Limburg. Met een sterke focus in de gemeente Beek. Dus bekijk hier ons actueel aanbod voor bedrijfsruimte Beek.

In Beek bieden we diverse bedrijfsruimte aan, namelijk bedrijfsruimte vanaf 100m2 tot 250m2, maar ook voor kantoorruimte Beek bieden wij diverse locaties in Beek. En een combinatie van kantoorruimte en bedrijfsruimte samen.

Bekijk hieronder ons aanbod, indien u graag een rondleiding wilt dan vernemen wij dit graag.

 • Middelweg 25, Beek € 343.00

  BC Beek ligt ideaal op Handelsterrein Beekerhoek. Het prima onderhouden en goed geïsoleerde pand is begin jaren ’90 gebouwd. De 7 ‘basic’ kantoren (vanaf 30 m²) beschikken over grote ramen met veel lichtinval. De kantoorruimtes kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht. De ligging aan...
  huren vanaf 6 m² 7 Kantoren
  huren vanaf 6 m² 7 Kantoren
 • Middelweg 25, Beek € 950.00

  Deze ruime bedrijfshal is een perfecte locatie voor de opslag van je spullen. De bedrijfsruimte in Beek is centraal gelegen op Handelsterrein Beekerhoek, op slechts enkele autominuten van de A2. Met een bedrijfsruimte van 177 m2 is er genoeg ruimte en je zit niet opgezadeld...
  huren vanaf 177 m²
  huren vanaf 177 m²

=Bekijk niet alleen hier de bedrijfsruimte Beek, maar ook de kantoorruimte Beek en / of ook de bedrijfsruimte Sittard en kantoorruimte Sittard.