Bedrijfsruimte Beek

Bedrijfsruimte huren in Beek

Lebe Group is de grootste aanbieder van bedrijfsruimte in Limburg, waaronder ook in de gemeente Beek. Dus bekijk hier ons actuele aanbod voor bedrijfsruimte Beek.

In Beek bieden we diverse bedrijfsruimte aan, namelijk al vanaf 100m2 tot 250m2, maar ook voor kantoorruimte Beek bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens is het ook mogelijk om een combinatie van kantoorruimte en bedrijfsruimte samen te huren.

 

Bekijk hieronder ons aanbod in Beek. Wilt u meer informatie over een van de panden? Neem dan contact met ons op via info@lebe.nl of bel 077 – 302 01 30.

Bovendien is het ook mogelijk geheel vrijblijvend een rondleiding te volgen. Wij vernemen dit graag!

Naast bovenstaande bedrijfsruimte in Beek, hebben we ook diverse kantoorruimte te huur in Beek. Echter, hebben we ook verschillende panden in andere plaatsen in onze portefeuille, zoals de bedrijfsruimte Sittard en kantoorruimte Sittard.

 

Bedrijfsruimte huren Beek

Wat is belangrijk voor het huren van uw bedrijfsruimte in Beek? Denk aan bijvoorbeeld de bereikbaarheid, de grootte van de bedrijfsruimte, is het eventueel mogelijk om extra en flexibel een extra kantoorruimte te huren in Beek, dat zouden zaken kunnen zijn die belangrijk zijn om op te letten bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte in Beek.

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze panden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en denken ook graag met u mee!