Bedrijfsruimte Hengelo

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in Hengelo? Lebe Group is een aanbieder van bedrijfsruimtes in Nederland en heeft nu ook een locatie in Hengelo. Onze Business centers liggen verspreid door het hele land, van Limburg tot Hengelo, van Hengelo tot Haarlem. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

Bekijk hier onder de bedrijfsruimte mogelijkheden in Hengelo.

  • Business Center Hengelo biedt mogelijkheden tot het huren van zowel kantoor- & bedrijfsruimte    Hengelo wordt gezien als industriestad en is gelegen in de regio Twente. De gemeente Hengelo telt ca. 80.000 inwoners. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in...
    huren vanaf 50 m²
    huren vanaf 50 m²
  • Business Center Hengelo biedt mogelijkheden tot het huren van zowel bedrijfs- & kantoorruimte    Hengelo wordt gezien als industriestad en is gelegen in de regio Twente. De gemeente Hengelo telt ca. 80.000 inwoners. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in...
    huren vanaf 1336 m²
    huren vanaf 1336 m²

Er is al een bedrijfsruimte te huur vanaf 50m2, maar ook voor oppervlaktes van 500m2 kun je bij Lebe Group goed terecht. De locatie van het Lebe Business Center in Hengelo is het pand gelegen aan de Loodsstraat en aan de Drookdokstraat.

Voor meer informatie over bedrijfsruimte Heerlen, bedrijfsruimte Venlo, bedrijfsruimte Beek, bedrijfsruimte Blerickbedrijfsruimte Venray klik op de link en bekijk ons aanbod in die regio.

indien je op zoek bent naar een kantoorruimte Hengelo klik op de link