Bedrijfsruimte huren

De bedrijfsruimtes van Lebe Group bevinden zich door heel Limburg. Een bedrijfsruimte huren is bij ons altijd flexibel en voordelig, met uw wensen als leidraad. Bovendien bent u altijd welkom om geheel vrijblijvend een rondleiding te genieten in een van onze bedrijfsruimten of meer informatie op te vragen over de voorwaarden en de voordelen. Onze deskundige accountmanagers staan graag voor u klaar.

 

Bedrijfsruimte huren in Limburg

Wilt u graag een overzicht van de bedrijfsruimte die u kunt huren? Bekijk dan onder andere onze bedrijfsruimte Heerlen,  bedrijfsruimte Beek, bedrijfsruimte Blerick, bedrijfsruimte Sittard, bedrijfsruimte Venlo en bedrijfsruimte Venray.

Een bedrijfsruimte kunt u al huren vanaf 52 m². Bekijk hier ons grote aanbod aan bedrijfsruimten. Bent u geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De juiste bedrijfsruimte huren voor uw bedrijf

Lebe Group biedt passende bedrijfsruimte aan ondernemingen in alle sectoren, van klein tot middelgroot, van zzp’er tot multi-national. Bedrijfsruimtes met inpandig kantoor, overheaddeuren, sanitaire voorzieningen. Bij Lebe Group huurt u bedrijfsruimte op maat. Uw wensen zijn onze leidraad. Neem contact op voor meer informatie over ons complete bedrijfsruimte-aanbod.