Bedrijfsruimte Venlo

Lebe Group is de grootste aanbieder van bedrijfsruimte in Limburg. Onze Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

In Venlo bieden we diverse bedrijfsruimte aan, maar ook voor kantoorruimte Venlo bieden wij diverse locaties in Venlo.

Bedrijfsruimte huren in Venlo

Wilt u graag een bedrijfsruimte huren in de regio Venlo? Lebe Group biedt de mogelijkheden om flexibel te blijven en huren kan vanaf 100m2. Uiteraard kunnen we ook grotere bedrijfsruimtes en / of bedrijfshallen aanbieden op diverse toplocaties in Venlo.

In Venlo zijn diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van bedrijfsruimte. Bij het huren van bedrijfsruimte kunt u wellicht ook eens denken aan verzamelgebouwen, flexwerkplekken en het huren met meerdere ondernemers. Dit geldt overigens voor kantoorruimtes als ook met bedrijfshallen. Dit kan veel voordelen bieden. Diverse zaken zijn vaak al geregeld. Hierbij kunt u denken aan het parkeren, de catering en bijvoorbeeld secretariaat werkzaamheden.

Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden en we geven u graag een rondleiding.

Waar moet u op letten wanneer u een bedrijfsruimte in Venlo huurt?

  • Locatie; wilt u graag een zichtlocatie of is dit niet belangrijk voor uw onderneming? Is bereikbaarheid met openbaar vervoer belangrijk is of niet?
  • Uitstraling; ontvangt u veel bezoekers en is uitstraling en een receptioniste van toegevoegde waarde? Of wilt u een bedrijfsruimte huren in Venlo om alleen in te werken en maakt de service minder uit?
  • Parkeergelegenheid; parkeren is vaak een uitdaging en zeker indien u een bedrijfsruimte in het centrum van Venlo huurt.

Hierboven zijn een aantal aspecten waar u vooraf voor uzelf een keuze in moet maken. Wij bieden diverse mogelijkheden op alle gebieden. Dus voor een bedrijfsruimte in Venlo geheel naar uw wensen? Neem contact met ons op en wij bieden een passende oplossing!

Lebe Group is de grootste aanbieder van bedrijfsruimtes in Limburg. Onze diverse locaties liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

Bekijk ook onze locaties; bedrijfsruimte Heerlen, bedrijfsruimte Venlo, bedrijfsruimte Beek, bedrijfsruimte Blerickbedrijfsruimte Venray klik op de link en bekijk ons aanbod in die regio.