Flexwerken op een eigen flexplek

Heeft u thuis geen handige werkplek of kunt u er niet geconcentreerd werken? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij ons kunt u voordelig uw eigen flexplek huren.

Flexwerken op een praktisch ingerichte flexplek is niet alleen heel handig, het is ook relatief goedkoop en boven alles: flexibel. Werken waar en wanneer u wilt, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inrichting of faciliteiten. Want álles wordt voor je geregeld. Uw ‘vaste’ flexplek als professionele huisvesting: ideaal! Oók om klanten te ontvangen.

Altijd een flexplek

Even gebruik maken van een flexibele werkplek terwijl u in Limburg onderweg bent? Ook dat is geen probleem met een los Lebe BC flex-ticket. En wat te denken van externe flexplekken voor medewerkers die niet fulltime op kantoor (hoeven te) zijn? Hier voor is het natuurlijk zeer efficiënt en kostenbesparend wanneer u voor ze een flexplek kunt huren. Onze flexwerkplekken zijn zo ingericht dat rustig en geconcentreerd werken geen probleem is. Bovendien bieden onze Business Centers een goede mogelijkheid tot het ontmoeten van collega-ondernemers. Zo profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk.

Flexwerken naar wens

Onze flexplekken bevinden zich door heel Limburg (Roermond, Geleen, Venlo), op centraal gelegen locaties. Dichtbij stadscentra, station en snelweg. Boek nu een flexplek. Dankzij onze lage tarieven kunt u nu extra voordelig je flexplek huren. Maak gebruik van wi-fi, print- en kopieerfaciliteiten, centrale receptie, koffie, thee en eventueel een lunch in één van onze gezellige lunchrooms.