HUISMEESTER

Lebe City Campus

Dr. Blumenkampstraat 3, 5914 PV in Venlo

 

Beschrijving van de organisatie

Lebe Group is sinds 1990 actief in onder andere de markt van bedrijfsmatig vastgoed. Uitgangspunt van Lebe Group is om klanten gerichte en flexibele oplossingen op maat te bieden in bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000 m². Dat gebeurt op basis van een zelf ontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staat. Lebe group beschikt in totaal over ca. 500.000 m2 bedrijfsmatig vastgoed waarmee ondersteuning geboden wordt aan diverse bedrijven. Het betreft hier zowel kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte & woonruimte.

 

Onderdeel van de Lebe Group is de Lebe City Campus, een studentencomplex van ruim 110 wooneenheden waar studenten een studio of kamer kunnen huren. Wij bieden verschillende kamers en studio’s aan in diverse prijscategorieën.

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste, gedreven en dienstverlenende persoon die energie krijgt van het werken met studenten als huismeester? Solliciteer dan nu bij ons op de vacature Huismeester Lebe City Campus in Venlo.

Wat ga je doen?

Als huismeester binnen de Lebe City Campus ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de verhuur van de studentenwoningen binnen de Lebe City Campus, omvattende het proces van bezichtigen tot contract afwikkeling. Ook de processen met betrekking tot het naleven van de contracten door de huurders (waaronder begrepen de huisregels) en de processen omtrent facilitaire werkzaamheden (onder andere op het gebied van logistiek, locatiebeheer en schoonmaak) vallen onder jou verantwoordelijkheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel bewoners als collega’s.

Wat vragen we van jou?

– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

– Je bent sociaal, dienstverlenend, accuraat, doortastend, service- en resultaatgericht;

– Je bent twaalf uur per week beschikbaar, verdeeld over vier ochtenden.

Wat krijg jij van ons?

Wij bieden afwisselend werk in een dynamische werkomgeving. Ter aanvulling van ons team zoeken wij iemand die wil meewerken aan het succes van de Lebe Group. Wij belonen op basis van een salariëring passende bij ervaring en kwaliteiten op basis van een arbeidsovereenkomst met een looptijd van één jaar met een proefperiode van één maand.

Interesse?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met CV naar mathijs@lebe.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Mathijs van Dinther, telefoonnummer 06 34 18 23 88.