Kantoorruimte Heerlen

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Heerlen? Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg en heeft een 3tal locaties in Heerlen. Onze Business centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Heerlen. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

Bekijk hier onder de kantoorruimte mogelijkheden in Heerlen.

 

Kantoorruimte huren in Heerlen. Wij hebben op diverse locaties in en rond Heerlen diverse kantoorruimtes te huur. Flexibel, transparant en full-service kantoorruimtes.

Bekijk hieronder ons aanbod van de kantoorruimtes Heerlen:

Kantoorruimte Huren Heerlen

In Heerlen hebben we diverse kantoorruimtes, waaronder ons Avantis Business Center; een hypermodern representatief business center. Prachtig gelegen op het eerste grensoverschrijdende Duits-Nederlandse Avantis Science & Business Park in de Maas-Rijn Euregio. De kantoren bieden een weids en fantastisch uitzicht in alle windrichtingen op het Zuid-Limburgse en Duitse landschap.

Eén van de kantoorruimte locaties is Avantis Business Center, dit kantoorgebouw gelegen op het grensoverschrijdende terrein met Duitsland, herbergt 20 lichte en ruim opgezette kantoorruimtes (vanaf 30 m²). Voor grotere bedrijven zijn zelfs nog 2 vleugels van 650 m² beschikbaar. Dus wil je een kantoor huren in Aken en / of Heerlen? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

Ook kunt u een kantoorruimte huren in het WTC / World Trade Center Heerlen, het grote voordeel is dat u hier zowel een Nederlands als ook een Duits postadres kunt voeren.

Hierbij wijzen wij je stapsgewijs wat aandachtspunten kunnen zijn bij het huren van een goede locatie die geschikt is voor jouw bedrijf;

Kantoorruimte huren in Sittard – tips

 1. Locatie van de kantoorruimte
 2. Welke services worden er aangeboden
 3. Oppervlakte die beschikbaar is
 4. Huurprijs

 

 1. De locatie
  Waar wil je zitten met je kantoorruimte? Is het van belang dat je op een A-locatie zit of maakt dat voor je onderneming niet uit, wil je juist in het centrum en is dit iets extra’s voor de medewerkers? Zijn er voldoende parkeerplekken voor bezoekers en is de locatie makkelijk te bereiken? Openbaar vervoer makkelijk te bereiken, wel of niet belangrijk? Dit zijn keuzes waar het mee begint bij het vinden van een geschikte kantoorruimte in Heerlen.
 2. Welke services worden er aangeboden?
  Is het een full-service kantoorconcept? Is er een receptioniste aanwezig die jou kan ontlasten met het opvangen van bezoekers, hoe wordt de schoonmaak geregeld? Dit zijn allemaal aspecten die belangrijk zijn om in kaart te brengen voordat je een kantoorruimte gaat huren.
 3. Oppervlakte van de kantoorruimte
  Welke oppervlakte is er beschikbaar, maar wellicht nog belangrijker, is er een mogelijkheid tot groei voor de kantoorruimte in Heerlen die ik zoek? Is er een bepaalde flexibiliteit tot het huren van extra kantoorruimte?
 4. Huurprijs
  Niet direct het belangrijkste aspect, maar uiteraard wel doorslaggevend om een marktconforme huurprijs af te spreken. Indien je graag meer informatie wilt over de markt- huurprijzen in de gemeente Heerlen voor kantoorruimte kun je een plaatselijke makelaar bellen of contact met ons opnemen en we willen je graag van meer informatie voorzien.

Niet direct het belangrijkste aspect, maar uiteraard wel doorslaggevend om een marktconforme huurprijs af te spreken. Indien je graag meer informatie wilt over de markt- huurprijzen in de gemeente Heerlen voor kantoorruimte kun je een plaatselijke makelaar bellen of contact met ons opnemen en we willen je graag van meer informatie voorzien.

Kantoorruimte huren op andere locaties in Limburg

Indien je bij Lebe Group een kantoorruimte huurt dan kun j e ook gebruik maken van flexkantoren bij bijvoorbeeld kantoorruimte Venlokantoorruimte Sittardkantoorruimte Venray en zo voor alle regio’s.

Indien je graag een kantoorruimte in combinatie met opslagruimte wilt huren dan bieden wij deze mogelijkheden ook binnen onze portefeuille. Een kantoorruimte vanaf 10m2 tot 500m2 mogelijk met of zonder aparte of gekoppelde bedrijfsruimte erbij. Bekijk onze mogelijkheden van opslagruimte Heerlen en / of bedrijfsruimte Heerlen