Kantoorruimte Heerlen

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Heerlen? Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg en heeft een 3tal locaties in Heerlen. Onze Business centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Heerlen. Eén voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

Bekijk hier onder de kantoorruimte mogelijkheden in Heerlen.

Kantoorruimte Huren Heerlen

In Heerlen hebben we diverse kantoorruimtes, waaronder ons Avantis Business Center; een hypermodern representatief business center. Prachtig gelegen op het eerste grensoverschrijdende Duits-Nederlandse Avantis Science & Business Park in de Maas-Rijn Euregio. De kantoren bieden een weids en fantastisch uitzicht in alle windrichtingen op het Zuid-Limburgse en Duitse landschap.

Eén van de kantoorruimte locaties is Avantis Business Center, dit kantoorgebouw gelegen op het grensoverschrijdende terrein met Duitsland, herbergt 20 lichte en ruim opgezette kantoorruimtes (vanaf 30 m²). Voor grotere bedrijven zijn zelfs nog 2 vleugels van 650 m² beschikbaar. Dus wil je een kantoor huren in Aken en / of Heerlen? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

Bekijk hier ook; kantoorruimte Venlo, kantoorruimte Sittard, kantoorruimte Roermond, kantoorruimte Geleenkantoorruimte Venray en onze overige kantoorruimtes