Kantoorruimte Hengelo

Kantoorruimte huren in Hengelo op het industrieterrein van Hengelo is mogelijk bij Lebe Group. Lebe Group is een aanbieder van bedrijfsruimtes door heel Nederland met het hoofdkantoor in Venlo gevestigd.

Wij hebben in Hengelo diverse kantoorruimtes te huur. Flexibel, transparant en full-service ruimtes. De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en indien gewenst kan er een aparte vergaderruimte bij gebruikt worden.

Nothing to display

Kantoorruimte huren in Hengelo

Wij bieden diverse kantoorruimtes aan in Hengelo. Onze locatie is gevestigd aan de Drookdokstraat en de Loodsstraat te Hengelo. Indien je nu op zoek bent naar een kleine flexibele kantoorruimte en/of een kantoorruimte voor de lange termijn, bij ons is alles mogelijk.

Op dit moment kunnen we ook een kantoorruimte met bedrijfsruimte. Ideaal voor een webshop en/of handelsbedrijf die ook opslagruimte nodig hebben.

Lebe Group is in 2008 gestart met het verhuren van bedrijfsvastgoed. Inmiddels werken we met 40 personen om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons slogan is Verbindt mens & ruimte en dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Zowel zakelijke ruimtes als ook woonstudio’s.