Kantoorruimte Roermond

Kantoorruimte huren in Roermond. Onze kantoorruimte Roermond ligt op een uitstekende locatie op de A73 en heeft een energielabel A. Flexibel, transparant en full-service kantoorruimtes.

Bekijk hieronder ons aanbod van de kantoorruimtes Roermond:

Kantoorruimte huren in Roermond

Wil je graag een kantoorruimte huren in de regio Roermond? Lebe biedt de mogelijkheden om flexibel te blijven en huren kan vanaf 10m2 en per uur. Uiteraard kunnen we ook grotere kantoorruimtes aanbieden op een zeer centrale locatie namelijk aan de A73.

Bij het huren van kantoorruimte Roermond kunt u wellicht ook eens denken aan verzamelgebouwen, flexwerkplekken en het huren met meerdere ondernemers. Dit kan veel voordelen bieden. Diverse zaken zijn vaak al geregeld. Hierbij kunt u denken aan het parkeren, de catering en bijvoorbeeld secretariaat werkzaamheden.

Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden en geven je graag een rondleiding.

Waar moet je opletten wanneer je een kantoorruimte in Roermond huurt?

  • Locatie; wil je graag een zichtlocatie of is dit niet belangrijk voor je onderneming. En ook of de bereikbaar met openbaar vervoer belangrijk is of niet.
  • Uitstraling; ontvang je veel bezoekers en is uitstraling en een receptioniste van toegevoegde waarde? Of wil je alleen een kantoorruimte huren in Venlo om alleen in te werken en maakt de service minder uit?
  • Parkeergelegenheid; parkeren is vaak een uitdaging en zeker indien je kantoorruimte in het centrum van Venlo huurt.
  • Service; Heb je behoefte aan een full-service kantoren concept? Denk hierbij aan post verwerking, ontvangst van relaties, mogelijkheid tot lunchen en eventuele telefoonaanname indien jezelf in gesprek bent.

Hierboven zijn een aantal aspecten waar je vooraf voor jezelf een keuze moet maken, wij bieden diverse mogelijkheden én op alle gebieden. Dus voor een kantoorruimte in Roermond naar jouw wensen? Neem contact met ons op en wij bieden een passende oplossing.

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze diverse Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

Bekijk ook onze locaties; kantoorruimte Venlo, kantoorruimte Sittard, kantoorruimte Roermond, kantoorruimte Geleenkantoorruimte Venray en onze overige kantoorruimtes