Kantoorruimte Venlo

Kantoorruimte huren in Venlo, het centrum van Venlo of een deelgemeente van Venlo is mogelijk via Lebe. Wij hebben op diverse locaties in en rond Venlo diverse kantoorruimte te huur. Flexibel, transparant en full-service kantoorruimtes.

Bekijk hieronder ons aanbod van de kantoorruimtes Venlo:

Kantoorruimte huren in Venlo

Wil je graag een kantoorruimte huren in de regio Venlo? Lebe biedt de mogelijkheden om flexibel te blijven en huren kan vanaf 10m2 en per uur. Uiteraard kunnen we ook grotere kantoorruimtes aanbieden op diverse toplocaties in Venlo.

In Venlo zijn er diverse locaties waar je kantoorruimte kunt kopen of huren. Kantoorlocaties in Venlo zijn onder andere: in/ rond het centrum van van Venlo, Veegtes, Businesspark Noorderpoort, Oce – Genooyerbergen, Keulse Barriere en Hagerhof.

Voor Venlo West, ook wel Venlo-Blerick genoemd,  zijn dit onder andere: Venlo Trade Port, Trade Port West, Trade Port Noord, Ubroek, Fresh Park Venlo en Trade Port Oost. Venlo kent een goede bereikbaarheid. Zowel uit Nederland als uit Duitsland en de rest van Europa. Belangrijke wegen zijn: de A67, de A73 en de A74. Via het spoor en over het water is Venlo ook goed bereikbaar. In Venlo zijn diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van kantoorruimte. Bij het huren van kantoorruimte kunt u wellicht ook eens denken aan verzamelgebouwen, flexwerkplekken en het huren met meerdere ondernemers. Dit kan veel voordelen bieden. Diverse zaken zijn vaak al geregeld. Hierbij kunt u denken aan het parkeren, de catering en bijvoorbeeld secretariaat werkzaamheden.

Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden en geven je graag een rondleiding.

Waar moet je opletten wanneer je een kantoorruimte in Venlo huurt?

  • Locatie; wil je graag een zichtlocatie of is dit niet belangrijk voor je onderneming. En ook of de bereikbaar met openbaar vervoer belangrijk is of niet.
  • Uitstraling; ontvang je veel bezoekers en is uitstraling en een receptioniste van toegevoegde waarde? Of wil je alleen een kantoorruimte huren in Venlo om alleen in te werken en maakt de service minder uit?
  • Parkeergelegenheid; parkeren is vaak een uitdaging en zeker indien je kantoorruimte in het centrum van Venlo huurt.
  • Service; Heb je behoefte aan een full-service kantoren concept? Denk hierbij aan post verwerking, ontvangst van relaties, mogelijkheid tot lunchen en eventuele telefoonaanname indien jezelf in gesprek bent.

Hierboven zijn een aantal aspecten waar je vooraf voor jezelf een keuze moet maken, wij bieden diverse mogelijkheden én op alle gebieden. Dus voor een kantoorruimte in Venlo naar jouw wensen? Neem contact met ons op en wij bieden een passende oplossing.

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze diverse Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

Bekijk ook onze locaties; kantoorruimte Heerlen, kantoorruimte Sittard, kantoorruimte Geleen, kantoorruimte Roermond