Opslagruimte Beek

Lebe Group is de grootste aanbieder van bedrijfsruimte in Limburg, waaronder ook in de gemeente Beek. Dus bekijk hier ons actuele aanbod voor opslagruimte Beek.

In Beek bieden we diverse opslagruimte aan, namelijk al vanaf 100m2 tot 250m2, maar ook voor kantoorruimte Beek bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens is het ook mogelijk om een combinatie van kantoorruimte en opslagruimte samen te huren.

Bekijk hieronder ons aanbod in Beek. Wilt u meer informatie over een van de panden? Neem dan contact met ons op via info@lebe.nl of bel 077 – 302 01 30.

Bovendien is het ook mogelijk geheel vrijblijvend een rondleiding te volgen. Wij vernemen dit graag!

 • Middelweg 25, Beek € 390.00

  Het is ons een genoegen om u het Business Center aan de middelweg 25 te Beek aan te mogen bieden.   Beek is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Beek telt ca. 16.000 inwoners en ligt centraal in de Westelijke...
  huren vanaf 30 m² 7 Kantoren
  huren vanaf 30 m² 7 Kantoren
 • Het is ons een genoegen om u het representatief bedrijfspand gelegen op het Business Park Stein 124 Elsloo te huur aan te mogen bieden.   Kenmerken Algemeen Representatief bedrijfspand gelegen op het Business Park Stein te Elsloo. Het object is onder moderne architectuur gerealiseerd, goed...
  huren vanaf 80 m²
  huren vanaf 80 m²
 • Middelweg 25, Beek € 1,032.50

  Middelweg 25, Beek

  € 1,032.50
  Het is ons een genoegen om de bedrijfsruimte aan de middelweg 25 te Beek aan te mogen bieden.   Beek is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Beek telt ca. 16.000 inwoners en ligt centraal in de Westelijke Mijnstreek waarmee...
  huren vanaf 177 m²
  huren vanaf 177 m²

Naast bovenstaande opslagruimte in Beek, hebben we ook diverse kantoorruimte te huur in Beek. Echter, hebben we ook verschillende panden in andere plaatsen in onze portefeuille, zoals de bedrijfsruimte Sittard en kantoorruimte Sittard.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze panden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en denken ook graag met u mee!