Parkeerplaats huren Venlo, Delft

Bij Lebe Group kunt u nu voordelig een parkeerplaats huren!

We hebben diverse parkeerplaatsen te huur. De parkeerplaatsen in Venlo zijn gelegen in de ondergrondse parkeergarage van de woningen aan de Kwietheuvel (’t Schriksel) in de wijk Q4 in het stadscentrum van Venlo. Bekijk hier de parkeerplaats Venlo hier. Daarnaast hebben we ook parkeerplaatsen te huur aan de Dr. Blumenkampstraat, aan de rand van het centrum.

 

Verder kunt u een parkeerplaats huren in Delft. Deze zijn gelegen onder het appartementencomplex aan de Pousouwselaan-Artemisstraat-Icarusweg te Delft. Het is tevens ook mogelijk om een parkeerplaats te kopen.

Wilt u meer informatie over een van de parkeerplaatsen? Neem dan contact met ons op via info@lebe.nl of bel 077 – 302 01 30.

  • Kwietheuvel, Venlo € 125.00

    Details: De parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergrondse parkeergarages van de woningen aan de Kwietheuvel ('t Schriksel) in de wijk Q4 in het stadscentrum van Venlo.   Huurprijs: De huurprijs voor een parkeerplaats gelegen in de ondergrondse parkeergarage onder het complex 't Schriksel bedraagt €...
  • Details: De parkeerplaatsen zijn gelegen op een afgesloten parkeerterrein aan de Dr. Blumenkampstraat 3 in Venlo.   Huurprijs: De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 30,00 per maand, inclusief servicekosten, exclusief btw. Introductieprijs bij een huurovereenkomst met de looptijd van minimaal één jaar bedraagt €...