Avantis, Heelen – Aachen

€ 13,330.00
per maand, exclusief btw

Snellius 1, 6422 RM Heerlen, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 204
  • Bedrijfshal vanaf m²: 2500
  • Gebouw opp. in m²: 5408 m²
  • Huren vanaf m²: 2704

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfshal met kantoorruimte (in totaal circa 5.000 m²) en bijbehorend voorterrein.

 

Avantis is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich op de grens tussen Aken en Heerlen bevindt, en daarmee in het hart van de Europese markt. De in logistiek opzicht uitstekende verbindingen van deze locatie, centraal in Europa, zijn een sterk pluspunt voor bedrijven die goederen distribueren en zich op de Europese markt concentreren. De nabijheid van de RWTH AACHEN (Europa’s grootste onderzoeksinstituut) vormt een stimulans voor technologie- en spin-offbedrijven van de universiteit, maar nu onder betere voorwaarden. Een groene omgeving, de nabijheid van een fascinerende variatie aan woonvormen (van stedelijk tot landelijk) in de twee landen en een actieve business community ter plaatse, scheppen ongekende mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Het object is gelegen op bedrijventerrein Avantis te Heerlen – Aachen.

Beschikbaar: Vanaf medio 2022.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte

 

Oppervlakten

Distributieruimte: ca. 5.000 m²

Kantoorruimte: ca. 408 m²

Te huur: Partiële huur is bespreekbaar, in units vanaf 2.704 m².

 

Object:

Het onderhavig object betreft een nieuw te bouwen bedrijfshal met een moderne uitstraling en een verhuurbaar oppervlakte van in totaal ca. 5.000 m². De locatie bevindt zich zowel op Nederlands als Duits grondgebied. Voor internationaal georiënteerde organisaties die zowel op de Nederlandse als Duitse markt actief zijn is dit een zeer interessant.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het bedrijventerrein heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 300 meter loopafstand gelegen van de bushalte World Trade Center Heerlen, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Heerlen, welke op circa 6 km van het object op is gelegen.

 

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is voldoende mogelijk.

Huuruitgangspunten

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 55,00 per m² bedrijfsruimte per jaar plus € 110,00 per m² kantoorruimte per jaar, prijzen exclusief btw.

 

Servicekosten
De servicekosten zijn nader overeen te komen.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
Beschikbaar vanaf medio 2022.

Opleveringsniveau

Bedrijfshal

– vier laaddocks;

– diverse rolpoorten op maaiveld-niveau.

 

Kantoren

– pantry;

– twee separate toiletten.

  • Bouwjaar: 2022

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden