Burg. de Hesselleplein 31, Heerlen

€ 180.00
per m2 per jaar, exclusief btw

Burgemeester de Hesselleplein 31, 6411 CH Heerlen, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 30
  • Gebouw opp. in m²: 9414 m²
  • Huren vanaf m²: 10
  • Aantal verdiepingen: 4

Omschrijving

Het is ons een genoegen om u het karakteristieke pand ‘Lindestaete’ aan de Burgemeester de Hesselleplein 31 te Heerlen aan te mogen bieden.

 

Het Historische pand ‘Lindestaete’ nabij het centrum van Heerlen is een hypermodern representatief pand.

Kenmerken

Algemeen

Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 10 m² tot een complete verdieping. Dus wil je een bedrijfsruimte huren in Heerlen? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

 

Inleiding

Aan het karakteristieke Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen wordt circa 2.600 m² VVO kantoorruimte, alsmede 40 parkeerplaatsen, te huur aangeboden binnen een groter kantoorcomplex. Het pand is uitermate centraal gesitueerd nabij de binnenstad van Heerlen (5 minuten loopafstand) en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Mede doordat Obvion Hypotheken en Regus reeds gehuisvest zijn binnen het gebouw, is sprake van een baliebezetting. Snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Aken of Antwerpen zijn binnen 1 minuut bereikbaar en bussen stoppen in de directe omgeving.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 8.504 m²

Totale oppervlakte: 9.414 m²

Te huur: Diverse kantoorruimtes vanaf 10m².  Totale oppervlakte 2.629 m²

 

Object:

Het karakteristieke gebouw omvat in totaliteit ca. 9.414 m2 VVO en bestaat uit een souterrain, begane grond en vier verdiepingen.

Het monumentale pand is in 1913 gebouwd en was voormalig in gebruik als technische school. Na een fatale brand in 1996 heeft architectenbureau Martorell – Bohigas – Mackay uit Barcelona een plan gemaakt voor de herbouw. In 2001 herrees het complex uit zijn as, waarbij uitpandig sprake is van een hoogwaardig afwerkniveau en uitstraling met veel grandeur; tevens kreeg het een herbestemming als kantoorpand.

 

Bereikbaarheid / Openbaar vervoer:

Auto

Het historische en parkachtige Burgemeester de Hesselleplein wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van fraaie herenhuizen, deels in gebruik t.b.v. dienstverlening. Onderhavig complex grenst hieraan en ademt een soortgelijke sfeer uit. Aan de achterzijde van het complex ligt het hoofdkantoor van APG (voorheen ABP), alsmede de Brightlands Smart Services Campus, waardoor tevens sprake is van een kantooromgeving.

De binnenstad van Heerlen die gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van allerhande centrumvoorzieningen, is op loopafstand gesitueerd, evenals het centrale NS- en busstation van de stad (busverbindingen stoppen in de directe omgeving).

De Ringweg Parkstad die binnen één minuut bereikbaar is, voorziet in rechtstreekse aansluitingen op snelwegen naar Eindhoven – Antwerpen (B) – Aken (D) (A 76) en Maastricht (A79).

 

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

 

Indeling/voorzieningen

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 9.414 m2 VVO. Voor de verhuur is momenteel circa 2.629 m2 VVO kantoorruimte beschikbaar (v.a. 170 m² VVO) verdeeld over 2e, 3e en 4e verdieping. Het complex beschikt tevens over 200 parkeerplaatsen (aan de achterzijde gelegen), welke bereikbaar zijn via twee slagboominstallaties (met intercom). Veertig parkeerplaatsen zijn thans nog beschikbaar voor de verhuur (in combinatie met de huur van kantoorruimte).

De begane grond omvat een royale gezamenlijke entree die gekenmerkt wordt door veel grandeur en voorziet in wachtruimte en een baliefaciliteit (inclusief bezetting).

De beschikbare kantoorruimte is verdeeld over de 2e (ca. 1.997 m2 VVO), 3e (ca. 546 m² VVO, waarvan ca. 119 m² archiefruimte) en 4e verdieping (ca. 86 m2 VVO). Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 10 m2 VVO. De verdiepingen zijn bereikbaar middels liften. Qua indeling is thans sprake van ‘cellen en tuinstructuren’, doch dit kan in samenspraak en naar wens worden bijgesteld.

Het complex is enkele jaren geleden vrijwel geheel verbouwd en gemoderniseerd, waardoor overwegend sprake is van een hoogwaardig afwerkniveau en dito uitstraling. De volgende voorzieningen zijn reeds aanwezig:

– gezamenlijke entree met (bemande) receptie;
– compleet inbouwpakket met een combinatie van kantoortuinen en kantoorkamers;
– ontvangstruimtes;
– (glazen) scheidingswanden;
– (moderne) glasvezelaansluiting;
– systeemplafonds;
– luchtbehandeling;
– kitchenettes,
– ontvangstruimtes.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per m² per jaar

Huurprijs € 180,00 exclusief btw

Archiefruimte € 40,00 exclusief btw

Parkeren € 500,00,- per parkeerplaat exclusief btw

 

Servicekosten
De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg, flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden