Geleenstraat 60 – Heerlen

€ 1,500.00
per maand

Geleenstraat 60, 6411 HT Heerlen, Nederland

Omschrijving

Representatieve winkelruimte in een hoogwaardig afgewerkt pand gelegen aan de Geleenstaat 60, een goede locatie in het kernwinkelgebied van Heerlen. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse kleinere winkels en (groot-) winkelketens. Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers horeca aanbod met gezellige terrassen.

Het centrum van Heerlen kent velerlei faciliteiten en voorzieningen, variërend van retail (landelijke ketens zoals H&M, Vodafone, Douglas, Etos, Jeans Center, ICI Paris, Jamin, enz.) tot warenhuizen zoals Berden Mode en Wonen, diverse winkelcentra waaronder het Corio Center en ’T Loon, bioscopen, cultuur, architectuur en horeca (waaronder het op loopafstand gelegen Pancratiusplein). Mede ten gevolge van allerhande evenementen die periodiek worden georganiseerd, is zodoende sprake van een levendige binnenstad die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt.

Kenmerken

Algemeen

De verkoopruimte is in totaal ca. 100 m² groot. Aan de voorzijde (front van ca. 5 meter) bevindt zich een grote glazen pui (dubbel glas) met een dubbele toegangsdeur waarbij je uitkomt in de tuin van circa 60 m². Het gehuurde bezit ook  In het gehuurde bevinden zich de personeelsruimte met pantry en toilet, opslag- en magazijnruimte.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Winkel/kantoor/bedrijfsruimte

 

Oppervlakten 

Te huur: 100 m².

 

Object:

Het object betreft een representatieve winkel/kantoor/bedrijfsruimte in een hoogwaardig afgewerkt pand.

 

Bereikbaarheid:

Voetgangers

Het pand is centraal gelegen in Heerlen centrum en is makkelijk bereikbaar.

Auto      

Het pand heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 500 meter loopafstand gelegen het NS-Station Heerlen.

 

Parkeren
Noemenswaardig is dat het aangeboden object ook per wagen bereikbaar is. Parkeren kan letterlijk voor de deur op de openbare weg of bijvoorbeeld in de tegenovergelegen parking van Q-Park!

Huuruitgangspunten

 

Huurprijs per maand
Huurprijzen vanaf € 1500,00 per maand

 

Waarborg

2 maanden

 

Staat van oplevering

Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige turn-key staat opgeleverd. Het pand is thans voorzien van airconditioning, betaalsysteem, luchtgordijn, houten vloer, toiletruimte en pantry, camera, verlichting.

 

Servicekosten
Huurder zal zelf zorgdragen voor de gas, water licht en overige kosten.

 

Huurtermijn
In overleg.

 

Beschikbaarheid
Per direct.

Bekijk op de kaart

Kenmerken locatie

Kenmerken locatie:
  • Heerlen

Film

Huur mogelijkheden