Prinsessesingel 30, Venlo

per maand, exclusief btw & exclusief servicekosten

Prinsessesingel 30, 5911 HT Venlo, Nederland
  • inclusief:
  • verhuurd: ja
  • Huren vanaf m²: 474

Omschrijving

Moderne en uitstekend bereikbare horeca ruimte in het centrum van Venlo, direct grenzend aan de Maasboulevard.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

 

Het betreft een aantrekkelijke locatie in het stadscentrum, nabij het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Volledig gerenoveerde horeca ruimte gelegen op de begane grond van het complex aan de Prinsessesingel 30 te Venlo met een oppervlakte van ca. 448 m². Op de bovengelegen verdiepingen zijn een zesendertigtal studentenwoningen gerealiseerd.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Horeca ruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 619 m2

Verhuurbaar oppervlakte: 465 m2

 

Object:

Het onderhavig object betreft een horeca ruimte gelegen op de begane grond met een morderne uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 465 m². Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 336 m², de keuken heeft een oppervlakte van 62 m². Overige m² zijn ten behoeve van toilet- en opslagruimte.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van de bushalte Koninginnesingel, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 600 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo.

 

Parkeren
In de naastgelegen parkeergarage (Q-park Roermondsepoort) is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
De huurprijs is nader overeen te komen.

 

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg bespreekbaar.

Opleveringsniveau
De in het gehuurde aanwezige keuken (ca. 62 m²) is reeds voorzien van onder andere: koelingen en vriezer; saldiere, inductie kooktafel; bain-marie; bordenwarmer; rational oven; afwasmachine; frituur. Een en ander wordt te huur / ter overname aangeboden.

  • Bouwjaar: 1993, in 2019 volledig getransformeerd naar horeca ruimte

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden