LEBE Vital – Kaldenkerkerweg 56, Venlo

€ 1,750.00
per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Kaldenkerkerweg 57C, 5915 AA Venlo, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 17
  • Gebouw opp. in m²: 1286 m²
  • Huren vanaf m²: 110
  • Aantal kantoren: 14
  • Aantal verdiepingen: 2
  • :

Omschrijving

Deze kantoorvilla met karakteristieke uitstraling is gelegen op een zichtlocatie aan dé verbindingsweg van het centrum van Venlo richting Duitsland. Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting.

 

Het betreft een aantrekkelijke locatie nabij het centrum, het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

 

 

Object:

Het onderhavig object betreft een bedrijfsverzamelgebouw met een karakteristieke uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 1.286 m2. De kantoren zijn verdeeld over een drietal verdiepingen.

 

Het object kent meerdere entree partijen, waaronder een invalide ingang.

 

Bereikbaarheid:

Auto    

Het object is op korte afstand gelegen van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied  en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer

Het object op is ca. 85 meter loopafstand gelegen van de bushalte Maagdenbergplein, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 750 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden