LEBE Vital – Kaldenkerkerweg 56, Venlo

€ 1,750.00
per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Kaldenkerkerweg 57C, 5915 AA Venlo, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 17
  • Gebouw opp. in m²: 1286 m²
  • Huren vanaf m²: 110
  • Aantal kantoren: 14
  • Aantal verdiepingen: 2

Omschrijving

Lebe Vital is een uniek vitaliteitsconcept in Venlo en omgeving. Vanuit een karakteristiek pand aan de Kaldenkerkerweg in Venlo werken verschillende specialisten hier aan de vitaliteit van body & mind. Het doel van Lebe Vital is het creëren van multi-disciplinaire kruisbestuiving. Dit heeft als grote voordeel dat u in één bezoek meerdere afspraken, work-outs en therapieën kunt plannen. Voor zowel de specialist als de bezoekende cliënt is dit een ideale basis om te werken aan uw gezondheid, fitheid en vitaliteit!

 

Deze kantoorvilla met karakteristieke uitstraling is gelegen op een zichtlocatie aan dé verbindingsweg van het centrum van Venlo richting Duitsland.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

 

Het betreft een aantrekkelijke locatie nabij het centrum, het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

 

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs kantoorruimte begane grond (110 m²): € 1.750,00 per maand, excl. btw, incl. servicekosten

Beschikbaar: per direct.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

De kantoorruimte op de begane grond is voorzien van twee behandelruimtes en is uitermate geschikt voor een cosmetische kliniek, mondhygiënist, tandarts of iets dergelijks.

De kantoorkamer op de tweede verdieping is voorzien van meubel met wastafel.

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 1.165 m²

Totale oppervlakte: 1.286 m²

Te huur: vanaf 110 m²

 

Object:

Het onderhavig object betreft een bedrijfsverzamelgebouw met een karakteristieke uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 1.286 m2. De kantoren zijn verdeeld over een drietal verdiepingen.

Het object kent meerdere entree partijen, waaronder een invalide ingang.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object is op korte afstand gelegen van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied  en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 85 meter loopafstand gelegen van de bushalte Maagdenbergplein, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 750 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo.

 

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
€ 21.000,00 per jaar, excl. btw, incl. servicekosten voor de kantoorruimte op de begane grond met een oppervlakte van circa 110 m².

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar. Flexibele en korte huurtermijnen zijn bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

 

Opleveringsniveau
-Systeemplafond voorzien van ledverlichting;
-Te openen ramen voor natuurlijke ventilatie;
-Verwarming middels wandradiatoren voorzien van radiatorkranen;
-Alarmsysteem;
-Liftinstallatie;
-Airco (optioneel);
-Sanitaire ruimte per verdieping;
-Wachtruimte per verdieping;
-Vloerbedekking.

Bekijk op de kaart