kaldenkerkerweg 88, Venlo

per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Kaldenkerkerweg 88, 5915 AD Venlo, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 20
  • Gebouw opp. in m²: 815 m²
  • Huren vanaf m²: 45
  • Aantal verdiepingen: 3

Omschrijving

Deze kantoorvilla met karakteristieke uitstraling is gelegen op een zichtlocatie aan dé verbindingsweg van het centrum van Venlo richting Duitsland.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen

Het object is gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum, het centraal station en het bus knooppunt. In de directe omgeving bevinden zich een grote diversiteit aan winkels, horeca en andere binnenstedelijke faciliteiten.

Beschikbaar: in overleg.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 2.540 m²

Totale oppervlakte: 815 m²

Te huur: Partiële huur en afname afwijkende metrages is bespreekbaar.

 

Object:

Het onderhavig object betreft een kantoorpand met een karakteristieke uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 815 m2. Het kantoorgebouw is in 2019 volledig gerenoveerd waarbij de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73). Daarnaast is het centrum van Venlo binnen enkele autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 1,2 kilometer loopafstand gelegen van het NS-station Venlo. De dichtstbijzijnde bushalte is op nog geen 50 meter loopafstand gelegen.

 

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
De huurprijs is op aanvraag.

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau:

– Systeemplafond voorzien van ledverlichting;

– Te openen ramen voor natuurlijke ventilatie;

– Verwarming en koeling middels airco’s;

– Alarmsysteem;

– Internet;

– Sanitaire ruimte per verdieping;

– Vloerbedekking.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden