Kennedyplein 18, Venray

€ 500.00
per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Kennedyplein 18, 5801 VH Venray, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 38
  • Gebouw opp. in m²: 2241 m²
  • Huren vanaf m²: 38
  • Aantal kantoren: 14
  • Aantal verdiepingen: 2

Omschrijving

Het object is gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum van Venray.

 

De regio Noord-Limburg kent van oudsher een sterke logistieke sector. De directe nabijheid van het Duitse achterland en de aanwezigheid van multimodale infrastructuur zijn enkele van haar sterke kenmerken, welke ervoor hebben gezorgd dat er vele Europese Distributie Centra in deze regio gevestigd zijn.

Kenmerken

Algemeen

Deze voormalige kerk staat in de volksmond bekend als de “Vredeskerk”. Dit gemeentelijk monument is gebouwd in 1963 en bestaat uit drie bouwlagen: begane grond met beperkt souterrain en twee verdiepingen. Het gehele object heeft een inpandige metamorfose en een bestemmingswijziging ondergaan, waarbij de monumentale elementen bewaard zijn gebleven, zoals het indrukwekkende glas-in-loodraam met vredesduiven van Eugène Laudy. Ook de kleurrijke glas-in-betonramen van Harrie Martens en zijn unieke kruisweg in de tegelvloer bleven behouden. De preekstoel is verwerkt in een tussenbordes van de trap in de gemeenschapsruimte. Deze ruimte bevindt zich in een gebouw hoog atrium in de halfronde zuidwesthoek. De verschillende bouwlagen zijn gecreëerd rondom een atrium. Op het plein voor het object is in 1970 een Vredesmonument gerealiseerd, een zeventien meter hoge betonnen klokkentoren met achttien klokken.

Beschikbaar: per direct.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 2.853 m2

Totale oppervlakte: 2.240 m2

Te huur: Partiële huur en afname afwijkende metrages is bespreekbaar.

 

Bereikbaarheid:

Op korte afstand liggen de toe- en afritten naar de A77 en A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen en het Ruhrgebied (A77) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Parkeren
Het parkeren is voorzien op eigen terrein. Tegenover de hoofdingang bevindt zich een ruime openbare parkeerplaats waar in beginsel gratis parkeren geldt (blauwe zone waar binnen 2 uur gratis geparkeerd kan worden).

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
De huurprijs van een kantoorruimte van 38 m² bedraagt € 500,00 per maand exclusief btw.

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau

– Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;

– Aluminium kozijnen (draai-kiep) voorzien van dubbel glas;

– Verwarming middels wandradiatoren voorzien van radiatorkranen;

– Pantry’s en toiletvoorzieningen per verdieping;

– Liftinstallatie;

– Internet;

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden