Kwietheuvel, Venlo

€ 17,499.00
exclusief btw, vrij op naam

Kwietheuvel 41, 5911 GT Venlo, Nederland

Omschrijving

Details:

De parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergrondse parkeergarages van de woningen aan de Kwietheuvel (‘t Perenhof & ‘t Schriksel) in de wijk Q4 in het stadscentrum van Venlo.

 

Koopprijs:

De parkeerplaatsen gelegen in de ondergrondse parkeergarage onder het complex ‘t Perenhof zijn reeds allemaal verkocht.

 

De koopsom voor een parkeerplaats gelegen in de ondergrondse parkeergarage onder het complex ‘t Schriksel bedraagt € 17.499 exclusief btw, vrij op naam.

 

Bij aankoop van één of meerdere de parkeerplaatsen met beleggingsdoeleinden, kunnen de parkeerplaatsen 10 jaar ná de eerste ingebruikname worden verkocht zonder dat men nog langer btw verschuldigd is over de koopsom. Deze belegging voor de langere termijn (minimaal 10 jaar) levert dus ten minste een netto rendement op van circa 9% (2,1% per jaar) in verband met vervallen van de btw. Dit is nog exclusief de te realiseren huuropbrengsten!  

 

De servicekosten voor een parkeerplaats gelegen in de ondergrondse parkeergarage onder het complex Schriksel bedragen € 30,00 per maand, exclusief btw.

 

Beschikbaarheid:

Op basis van beschikbaarheid. Op dit moment zijn er nog slechts enkele parkeerplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bekijk op de kaart