Nieuwhuisweg 2F – Venray

€ 1,700,000.00
kosten koper

Nieuwhuisweg 2F, 5804 AN Venray, Nederland
  • Gebouw opp. in m²: 1570 m²
  • Huren vanaf m²: -1

Omschrijving

Te koop: Belegging bestaande uit een bedrijfscomplex (7 verhuurde bedrijfshallen) gelegen op bedrijventerrein ‘Smakterheide’ te Venray. 

De regio Noord-Limburg kent van oudsher een sterke logistieke sector. De directe nabijheid van het Duitse achterland en de aanwezigheid van multimodale infrastructuur zijn enkele van haar sterke kenmerken, welke ervoor hebben gezorgd dat er vele Europese Distributie Centra in deze regio gevestigd zijn.

Kenmerken

Algemeen

Het onderhavig object betreft een bedrijfscomplex bestaande uit 7 bedrijfshallen, perfect voor opslag / bedrijfsruimte. Het terrein is volledig beklinkerd. De hallen 1 & 2 zijn voorzien van een glazenpui.

Beschikbaar: in overleg, doch op korte termijn.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 2.655 m² voor gemeenschappelijk gebruik.

Totale oppervlakte: 1.570 m²

 

Object:

Het onderhavig object betreft 7 verhuurde bedrijfshallen. Iedere bedrijfshal is volledig overspannen met een vrije hoogte van ca. 6,5 meter en is voorzien van een overheaddeur (handmatig).

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen en het Ruhrgebied (A77) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 300 meter loopafstand gelegen van de bushalte Buitenlust, welke in directe verbinding staat met het treinstation in Venray.

 

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Uitgangspunten

Koopsom

€ 1.700.000,– kosten koper.

 

Huurinkomsten

Ruim € 100.000,00 per jaar, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting en exclusief servicekosten.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden