Pancratiusstraat 11 – Heerlen

€ 2,500.00
per maand

Pancratiusstraat 11B, 6411 KB Heerlen, Nederland

Omschrijving

Het is ons een genoegen om u het sfeervol en volledig ingericht café, met nachtvergunning,  in het centrum aan de Pancratiusstraat 11 te Heerlen aan te mogen bieden.

 

Het café aan de Pancratiusstraat 11 te Heerlen is een modern representatief café. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Heerlen en  grenst aan het Pancratiusplein, de Geleenstraat en het plein op de Bongerd. Het Pancratiusplein is hét uitgaanscentrum van Parkstad.

Kenmerken

Algemeen

Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van dit populair café.

Bij binnenkomst bevindt men zich in de café en feestzaal, compleet met bar, disco-installatie enz. Achter door in de zaal bevindt zich een garderobe voor de jassen. Tevens bevinden de dames- en herentoiletten aan de rechterkant van het café. Wanneer het terras aan de voorzijde is uitgestald, is het café tevens via een deur aan de voorzijde te bereiken. Het terras is niet overdekt en biedt ruimte voor ca. 10 staplaatsen.

De zitgelegenheid in het café is breed opgesteld met hoge statafels verdeeld over de zaal. Aan de voorzijde bij binnenkomst bevindt zich een rokersruimte circa 10 m². Het café heeft de warme uitstraling. De locatie en het pand aan zich heeft in de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd in Heerlen bij zowel de jonge als oude gasten.

De ramen die zich aan de weerszijde van het café bevinden zorgen voor natuurlijke lichtinval. Aan de rechterkant van het café gedeelte bevindt zich de bar voor de bestellingen. Achter de bar bevindt zich de een kleine opslagruimte. Met een vaste trap bevinden zich in de kelder nog enkele opslagruimtes voor de voorraad-artikelen.

Het café wordt ook gebruikt voor feesten en partijen en kan worden afgehuurd door groepen. De ruimte is voor circa 175 personen. Het café is voorzien van een nachtvergunning tot 06:00 uur. Er zijn geen (vaste)  brouwerijverplichtingen.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Horeca

 

Oppervlakten 

Te huur: 155 m².

 

Object:

Het object betreft een bestaand en goedlopende café/bar met nachtvergunning, compleet met inventaris en disco installatie. De diverse opslagruimtes zijn  gelegen in de kelder van het pand. De ruimtes zijn verdeeld over een tweetal verdiepingen.

 

Bereikbaarheid:

Voetgangers

Het pand is centraal gelegen in Heerlen binnen het voetgangersdomein van het uitgaanscentrum.

Auto      

Het pand heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

 

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 400 meter loopafstand gelegen het NS-Station Heerlen.

 

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom het uitgaanscentrum en men ook gebruik maken van de parkeergarages rondom het centrum, zoals  De Klomp,  De Putgraaf en aan de Geleenstraat/Uilestraat.

Huuruitgangspunten

 

Huurprijs per maand
Huurprijzen vanaf € 2500,00 per maand

 

Waarborg

3 maanden

 

Overname inventaris

De complete café/bar inventaris, zoals bar, tapinstallatie, verlichtingsinstallatie, disco enz. is over te nemen voor € 25.000,-

 Servicekosten
Huurder zal zelf zorgdragen voor de gas, water licht en overige kosten.

 

Huurtermijn
5 jaar ( 60 maanden )

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Bekijk op de kaart

Film

Huur mogelijkheden