Romeinenstraat 51 – Beugen

€ 1,135.00
per maand, exclusief btw

Romeinenstraat 22k, 5835 DX Beugen, Nederland
  • Gebouw opp. in m²: 143 m²
  • Huren vanaf m²: 143

Omschrijving

Bent u op zoek naar een representatieve bedrijfsruimte, op een prominente plaats en goed zichtbare locatie? Een mooie ruimte voor wellicht een kantoor of een praktijkruimte? Dan hebben wij voor u iets unieks! Een representatieve ruimte aan de voorkant van het gebouw is beschikbaar voor verhuur. Het gaat om de unit aan de Romeinenstraat 51 te Beugen met een vloeroppervlakte van 143 m².

Het bedrijvenpark Sterckwijck in Beugen-Boxmeer bestaat uit aan de ene zijde een Health campus en aan de andere zijde een bedrijvenpark waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn en worden gehuisvest. Het bedrijventerrein is goed te bereiken door de directe aansluiting op de A77 en A73.

Kenmerken

Algemeen

De bedrijfsunit is beoogd voor het moderne midden- en kleinbedrijf en kunnen uitstekend dienen als magazijn/opslag, werkplaats, showroom, (groot)handel,
verhuurbedrijven, webwinkel, personal fitness, allen al dan niet in combinatie met een kantoor-/winkelfunctie. De unit is daarmee geschikt voor meerdere branches.

 

Bestemming
De bedrijfsunits vallen onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Bedrijven-, Zorg-, en Leerpark Sterckwijck Boxmeer”, Gemeente Boxmeer, 2009-10-22. De geldende bestemming is “Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. “.

 

Oppervlakten

Totale oppervlakte: 143 m²

 

Object

De ruimte bestaat uit een ruime ingang met dubbele deur, een mooie glazen pui en een verdieping, ideaal voor gebruik als showroom, webshop, praktijkruimte, etc.
De unit worden casco afgeleverd met een pakket aan voorzieningen. Dit bestaat uit:
– Afgewerkte betonvloer begane grond (1.200 kg/m2)
– Afgewerkte verdiepingsvloer (400 kg/m2)
– HR++ beglazing
– Geïsoleerde gevels en daken
– Meterkast
– Ledverlichting

 

Duurzaamheid
Het is een duurzaam gebouw wat mede tot uiting komt door de toegepaste vloer-, gevel- en dakisolatie, de HR++ beglazing en de mogelijkheid om zonnepanelen en een warmtepomp op het dak boven de eigen unit te laten plaatsen.

 

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is goed te bereiken door de directe aansluiting op de A77 en A73.

 

Parkeren
Rondom het gebouw is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig met 48 parkeerplaatsen. Laden en lossen gebeurt aan de zijkant van het gebouw waardoor de uitstraling aan de voorzijde rustig blijft, mede ook door de groenvoorziening.

Huuruitgangspunten

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.135,00 per maand, excl. btw en excl. servicekosten.

 

Servicekosten
Voor onderhoud van het buitenterrein en de groenvoorziening is een voorschot gecalculeerd van € 15,00 per unit per maand, exclusief btw. Dit zal als servicekosten aan huurder doorbelast worden, dit wordt op basis van de werkelijke kosten jaarlijks verrekend.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden