Spoorstraat 42-44, Venlo

per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Spoorstraat 42-52, 5911 KJ Venlo, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 105
  • Gebouw opp. in m²: 1528 m²
  • Huren vanaf m²: 105
  • Aantal kantoren: 2
  • Aantal verdiepingen: 6

Omschrijving

Instapklare, multifunctionele ruimte, gelegen in een van de aanloopstraten naar het stadscentrum van Venlo.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen

Multifunctionele ruimte met een netto oppervlakte van 105 m² gelegen op de begane grond van het complex aan de Spoorstraat 42-52. De ruimte is voorzien van airco’s voor zowel koeling als verwarming, een nieuwe pvc-vloer in houtlook & led-verlichting. Voorzieningen als een pantry & zowel dames- als herentoilet zijn reeds aanwezig (circa 28 m²).

Beschikbaar: in overleg, doch op korte termijn.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 1.124 m²

Totale oppervlakte: 1.528 m²

Te huur: multifunctionele ruimte met een oppervlakte van 105 m² (waarvan circa 28 m² ten behoeve van pantry & toiletruimte).

 

Object:

Het object is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Venlo, op steenworp afstand van NS-Station Venlo.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73). Daarnaast is het object gelegen aan de rand van het stadscentrum van Venlo.

 

Openbaar vervoer
Door de ligging aan de rand van het stadscentrum op ca. 500 meter van NS-station Venlo, is het object ook middels het openbaar vervoer optimaal bereikbaar.

 

Parkeren
Aan de achterzijde van het object zijn parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Tevens zijn er legio parkeermogelijkheden aan de openbare weg in de directe omgeving van het object.

Huuruitgangspunten

Huurprijs

Nader overeen te komen.

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau
– LED-verlichting;

– verwarming & koeling middels airco-unit’s;

– aanwezige scheidingswanden;

– vloeren voorzien van PVC;

– pantry, dames- & herentoiletten (ca. 28 m²).

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden