Spoorstraat 42-50, Venlo

€ 1,125.00
per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Spoorstraat 50, 5911 KJ Venlo, Nederland
  • kantoor vanaf m²: 77
  • Gebouw opp. in m²: 1528 m²
  • Huren vanaf m²: 77
  • Aantal kantoren: 3
  • Aantal verdiepingen: 6

Omschrijving

Instapklare kantoorruimte, gelegen in een van de aanloopstraten naar het stadscentrum van Venlo.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs kantoorruimte met een oppervlakte van 77 m² gelegen op de begane grond: € 1.125,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten.

Huurprijs kantoorruimte met een oppervlakte van 150 m² gelegen op de begane grond: € 2.000,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten.

Beschikbaar: in overleg, doch op korte termijn.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 1.124 m²

Totale oppervlakte: 1.528 m²

Te huur: kantoorruimte vanaf 77 m²

 

Object:

Het object is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Venlo, op steenworp afstand van NS-Station Venlo.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73). Daarnaast is het object gelegen aan de rand van het stadscentrum van Venlo.

 

Openbaar vervoer
Door de ligging aan de rand van het stadscentrum op ca. 500 meter van NS-station Venlo, is het object ook middels het openbaar vervoer optimaal bereikbaar.

 

Parkeren
Aan de achterzijde van het object zijn parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Tevens zijn er legio parkeermogelijkheden aan de openbare weg in de directe omgeving van het object.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar

Huurprijs kantoorruimte met een oppervlakte van 77 m² gelegen op de begane grond: € 1.125,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten.

Huurprijs kantoorruimte met een oppervlakte van 150 m² gelegen op de begane grond: € 2.000,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten.

 

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau
– systeemplafond voorzien van LED-verlichting;
– aanwezige scheidingswanden;
– huidige vloerbedekking;
– toiletruimte.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden