Venrayseweg 180, Venlo

€ 375.00
per maand, exclusief btw & inclusief servicekosten

Venrayseweg 180, 5928 RH Venlo, Nederland

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw gelegen op een zichtlocatie vanaf de A73 op Fresh Park Venlo. 

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen

Representatief kantoorgebouw van ca. 2.104 m² VVO dat is gerealiseerd in 2001 en bestaat uit 4 bouwlagen alsmede 48 bijbehorende parkeerplaatsen.

Beschikbaar: in overleg, doch op korte termijn.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

 

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: ca. 2.982 m²

Totale oppervlakte: ca. 2.104 m²

Te huur:

– Kantoorruimte van 53 m², maandelijkse huurprijs € 375,00 per maand, maandelijkse voorschot op de servicekosten € 175,00;

– Kantoorruimte van 58 m², maandelijkse huurprijs € 410,00 per maand, maandelijkse voorschot op de servicekosten € 195,00.

 

Object:

Het kantoorgebouw springt in het oog door een markante pui aan de voorzijde. Het gehele gebouw voorzien is van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast beschikt het object op de begane grond over een moderne ontvangsthal met baliefunctie en is voorzien van een atrium. Zowel op de begane grond als op de bovengelegen verdiepingen bevinden zich diverse kantoorruimten en spreekkamers. De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen, luchtbehandeling met topkoeling en scheidingswanden. Op de derde verdieping bevindt zich een ruime kantine met uitzicht op de Venlo Brightland Campus op het voormalig Floriade terrein. Iedere verdieping heeft de beschikking over toiletvoorzieningen en een pantry en is bereikbaar middels een liftinstallatie.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Parkeren
Op eigen terrein zijn 48 parkeerplaatsen voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 80,00 per m² per jaar, exclusief btw.

 

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 40,00 per m² per jaar, exclusief btw.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden