Winkelveldstraat 23, Venlo

per maand, exclusief btw

Winkelveldstraat 23, 5916 NX Venlo, Nederland
  • Bedrijfshal vanaf m²: 297
  • Gebouw opp. in m²: 297 m²
  • Huren vanaf m²: 297

Omschrijving

Deze nieuw te bouwen multifunctionele bedrijfsruimte is centraal gelegen op bedrijventerrein de Veegtes, in de directe nabijheid van onder andere de Hanos en de Sligro. De ontwikkeling wordt gerealiseerd op de voormalige Venlo Hout locatie waarbij de bedrijfsruimte wordt ontwikkeld op het buitenterrein nadat de bestaande bedrijfshallen reeds zijn gerenoveerd.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘de Veegtes’. Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen

Het onderhavig object betreft een nieuw te bouwen bedrijfshal / showroom met een oppervlakte van circa 297 m².

Beschikbaar: Eerste kwartaal 2022.

 

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte/Showroom

 

Oppervlakten

Totale oppervlakte: 297 m2

 

Object:

Het onderhavig object betreft vrijstaande bedrijfshal/showroom gebouwd middels een staalconstructie. De vloer is afgewerkt middels een betonvloer. De gevels zijn gerealiseerd middels gevelbeplating, voorzien van een moderne pui en enkele raamkozijnen. Het object is voorzien van eigen aansluitingen ten behoeve van water en elektra.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelveldstraat, welke in directe verbinding staat met NS-station Venlo.

 

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
De huurprijs is nader overeen te komen.

 

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

 

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
Eerste kwartaal 2022.

Bekijk op de kaart

Huur mogelijkheden