Veilig investeren met gegarandeerd rendement

Lebe is opgestart door de ondernemers Don Leeuw en Frank Berden. Inmiddels bezit Lebe een grote gediversifieerde vastgoed-portefeuille van ca. 125.000 m². U heeft de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere groei van deze portefeuille door te investeren in Lebe. Hierbij wordt een rendement gegarandeerd van minimaal 4,25% welke kan oplopen tot 4,7% afhankelijk van de door u gewenste aflossingstermijnen. Het door u geïnvesteerde bedrag wordt altijd binnen 5 jaar terugbetaald en u ontvangt een persoonlijke borgstelling en op grotere investeringen een hypothecaire inschrijving.

Bovendien heeft u door te  investeren in onze projecten niet de problemen die gepaard kunnen gaan met beleggingen in aandelen, vastgoedobligaties, een maatschap of CV. Stuk voor stuk beleggingsvormen met forse transactiekosten en een hoge mate van afhankelijkheid van de expertise van de beheerder(s). Wij garanderen een vast rentepercentage op uw ingelegd vermogen. Geen moeilijke constructies, geen investeringen in een CV waarin u met anderen risico’s loopt.

Niet de belofte van hoge rendementen die u toch niet krijgt! Nee, een gegarandeerde rente en een keiharde garantie dat u uw ingelegde geld zeker terug krijgt. Een persoonlijke borgstelling en op grotere investeringen een hypothecaire inschrijving

Waar investeert u in ?

Lebe is marktleider in de bedrijfshuisvestingsmarkt in Limburg. Onze portefeuille bestaat uit bedrijfsruimtes en kantoorpanden met verschillende inzetbaarheids-opties en concepten.

Onderstaande een overzicht van onze vastgoedconcepten:

Lebe Business Centers | Verbindt Mens & Ruimte

Hiertoe behoren bedrijfsruimtes en kantoorruimtes door heel Limburg. Duurzaam gerenoveerde panden die succesvol worden verhuurd aan zelfstandige ondernemers maar ook aan wereldwijd opererende multi-nationals. Lebe Business Centers, voorheen LIOF Business Centers, bestaat inmiddels 25 jaar.

Sablones | Where business and creative talent come together

Kantoorruimtes in Venlo en Sittard met een uniek en zeer succesvol, kruisbestuivend concept. Ondernemers huren kantoorruimte, of flexkantoorruimte tegen aantrekkelijke prijzen en met flexibele voorwaarden. De interactie die hier tussen ondernemers plaatsvindt is inspirerend en gebaseerd op creatief ondernemerstalent. Lees ook Partners aan het woord.

Storagebox | Voor al uw opslagruimte 

De self-storage formule is door Lebe succesvol geïntroduceerd in Limburg. Inmiddels zijn er meerdere Storagebox locaties, van Venlo tot en met Heerlen. Alle locaties zijn succesvol en bestaan bijna 10 jaar. Door de centrale locaties en eenvoudige formule is dit self-storage concept een uniek, goed concept door heel Limburg.

Gezonder investeren

U investeert in een bijzondere, snel opkomende en goed renderende vastgoedcategorie. Door de verschillende concepten zijn onze panden zeer in trek en zorgen onze investeringen voor een gezond resultaat en een goed rendement. Als investeerder in onze (vastgoed)projecten heeft u geen last van wisselende sentimenten op de aandelenbeurzen, iets waar u bij beursgenoteerde vastgoedfondsen wel een behoorlijk risico loopt. Investeren in Lebe projecten betekent een veilige groeitoekomst en een gegarandeerd rendement op uw investering.

Geld moet werken!

Voor de spaarders is het huidge renteklimaat niet interessant. De spaarrentes zijn over de gehele linie gedaald tot ver onder de 1 %. Uw spaargeld werkt niet.

 

Dit kan anders!

 

Investeren in vastgoed van Lebe is het verstandige alternatief. Vergelijk de rentes van de verschillende banken zorgvuldig en zet daar tegenover de rente van 4,7 % die Lebe biedt en het is snel duidelijk. Groeien of stilstaan, waar kiest u voor? Uw investering is veilig en gegarandeerd. Lebe verlaagt de afgesproken rente niet. Uw investering is daarom altijd rendabel. Dat is het vertrouwen dat Lebe u geeft. Wij waarderen onze investeerders, wij komen onze beloftes na en uw vermogen groeit met ons mee.

Groeit u mee?

Lebe groeit. Gecontroleerd, maar met een duidelijke focus op gezonde en rendabele uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar personen en partijen die met ons willen meegroeien. Personen en partijen die willen investeren zonder risico te lopen maar juist profiteren van een mooi resultaat.

Door te investeren in Lebe projecten heeft u geen last van de onzekerheden die gepaard gaan met beleggen in aandelen, vastgoedobligaties, een maatschap of CV. Dit zijn stuk voor stuk beleggingsvormen met forse transactiekosten en een hoge mate van afhankelijkheid van de expertise van de beheerder(s). Lebe garandeert een vast rentepercentage op uw ingelegd vermogen.

 

 

Kort samengevat staat Lebe voor de volgende voordelen:

 

 

•    Investeren zonder risico
•    Gegarandeerde rente van 4,7 %
•    Eenvoudige en transparante investeringsconstructie
•    Aflossen binnen 5 jaar
•    Persoonlijke borgstelling
•    Gezond investeren in gezond vastgoed

Gegarandeerde rente

Denk nog even terug aan de actuele spaarrente-standen. Blijf niet stilstaan maar groei met Lebe mee. Een gegarandeerde rente en een keiharde garantie dat u uw ingelegde geld terugkrijgt. U ontvangt van ons een persoonlijke borgstelling en op grotere investeringen een hypothecaire inschrijving.

Voor meer informatie over de talrijke mogelijkheden, voor een oriënterend en informatief gesprek of een directe veiligstelling van uw investering belt u ons geheel vrijblijvend  op onderstaand telefoonnumer.

Bel nu 077 302 00 25 voor meer informatie of mail naar investment@lebe.nl
én ontvang korting* op een kantoorruimte of flexplek naar keuze.

Rekenvoorbeeld met aflossing en jaarlijkse uitbetaling rente

Inleg
€ 250.000,-
€ 400.000,-

Looptijd
5 jaar
5 jaar

Aflossing
€ 50.000,-
€ 80.000,-

Rente
4,25%
4,25%

Resultaat
€ 31.875,-
€ 51.000,-

Investeren vanaf € 50.000,- mogelijk.

Rekenvoorbeeld aflossingsvrij en rente op rente, uitbetaling einde van looptijd

Inleg
€ 250.000,-
€ 400.000,-

Looptijd
5 jaar
5 jaar

Aflossing
€ 0,-
€ 0,-

Rente
4,7%
4,7%

Resultaat
€ 64.538,-
€ 103.261,-

Eventuele andere bedragen en termijnen zijn bespreekbaar.