Kantoorruimte Beek

Kantoorruimte huren in Beek

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Beek? Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimte in Limburg en heeft een aantal locaties te huur in Beek.

Bekijk hier ons aanbod in Beek en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging van de kantoorruimte in Beek!

 • Middelweg 25, Beek € 390.00

  Het is ons een genoegen om u het Business Center aan de middelweg 25 te Beek aan te mogen bieden.   Beek is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Beek telt ca. 16.000 inwoners en ligt centraal in de Westelijke...
  huren vanaf 30 m² 7 Kantoren
  huren vanaf 30 m² 7 Kantoren
 • Het is ons een genoegen om u het representatief bedrijfspand gelegen op het Business Park Stein 124 Elsloo te huur aan te mogen bieden.   Kenmerken Algemeen Representatief bedrijfspand gelegen op het Business Park Stein te Elsloo. Het object is onder moderne architectuur gerealiseerd, goed...
  huren vanaf 80 m²
  huren vanaf 80 m²
 • Middelweg 25, Beek € 1,032.50

  Middelweg 25, Beek

  € 1,032.50
  Het is ons een genoegen om de bedrijfsruimte aan de middelweg 25 te Beek aan te mogen bieden.   Beek is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Beek telt ca. 16.000 inwoners en ligt centraal in de Westelijke Mijnstreek waarmee...
  huren vanaf 177 m²
  huren vanaf 177 m²

Kantoren huren bij Lebe Group

Onze Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Noord- tot Zuid-Limburg, onder andere in Venlo, Sittard, Heerlen en Geleen. Tevens zijn we onlangs de provinciegrenzen over gegaan en hebben we ook een Business Center in Hengelo.

Onze Business Centers zijn één voor één professionele bedrijfsverzamelgebouwen met ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

Bekijk ook de kantoorruimte HengeloKantoorruimte VenloKantoorruimte SittardKantoorruimte Heerlen online en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.