Lebe Group

Lebe Group is marktleider in de bedrijfshuisvestingsmarkt in Limburg en wil dit ook blijven. Door het voortdurend beheren en aanbieden van een productportfolio dat optimaal is afgestemd op de wensen van de markt. Lebe Business Centers streeft naar maximale klanttevredenheid en is een transparante organisatie, die door de professionaliteit van de medewerkers en het stellen van heldere en meetbare doelen haar continuïteit waarborgt.

Een dynamische projectontwikkelaar

Lebe Group is een dynamische projectontwikkelaar met een heel eigen, creatieve aanpak.

 

Beide oprichters, Don Leeuw en Frank Berden, hebben dankzij een jarenlange ervaring een bijzonder brede kennis van de bedrijvenvastgoedmarkt.

 

Met Lebe Group spelen ze op een niet-traditionele wijze in op de ontwikkelingen in die markt. Dat gebeurt met een doordacht concept dat draait om flexibiliteit, maatwerk en een brede dienstverlening.

 

Een concept dat uitgaat van het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van een gebouw. Vanuit die gedachte is Lebe Group voortdurend op zoek naar panden met potentie en naar partners die ons bij onze activiteiten willen ondersteunen. Met de garantie van een gezond resultaat en een goed rendement.

Uitgangspunt is om gedateerde bedrijfspanden tegen gunstige prijzen over te nemen, ze met een eigen bouwteam naar de huidige maatstaven te renoveren en vervolgens te verhuren.

 

Op die manier is een portefeuille ontstaan met kantoor- en bedrijfsruimten van uiteenlopende omvang, van enkele vierkante meters tot enkele duizenden vierkante meters.

 

Verhuur vindt plaats op basis van flexibele maatwerk- contracten. Zo kan een huurder zonder problemen op elk gewenst moment op- of afschalen. Maar ook tegen gunstige tarieven tijdelijk extra ruimte bij huren.

Kazernestraat 10

Onze missie

De primaire functie van Lebe Group is het faciliteren van nieuwe bedrijvigheid (starters) en bestaande bedrijvigheid (doorstarters) door het aanbieden van toegesneden kleinschalige, laagdrempelige huisvesting en daaraan gerelateerde dienstverlening in Limburg/Z-O-Nederland en de Euregio. Zij voorziet daarmee in een behoefte in het kader van voorwaardenscheppend sociaal economisch infrastructuurbeleid in de provincie Limburg.

Veilig beleggen in onze projecten

Lebe Group biedt uiteenlopende mogelijkheden om te investeren. Dat kan in Lebe Business Centers, Storagepark, Storagebox, Sablones of één van onze andere projecten. U investeert in een bijzondere, snel opkomende vastgoedcategorie. Dankzij ons concept zijn onze panden zeer in trek en zorgen onze investeringen voor een gezond resultaat en een goed rendement. Als belegger in onze (vastgoed)projecten heeft u in ieder geval geen last van wisselende sentimenten op de aandelenbeurzen, iets waar u bij beursgenoteerde vastgoedfondsen uiteraard wel mee geconfronteerd wordt.

Bedrijfsfilm Lebe Groep