Kantoorruimte Brunssum

Kantoorruimte huren in Brunssum

Dit centrum voor medische zorg is gelegen aan de rand van het centrum van Brunssum. Het geheel is onlangs gerealiseerd en heeft nog enkele ruimten gelegen op de 1ste en 2e verdieping beschikbaar voor verhuur. Het spreekt voor zich dat het complex voldoet aan de modernste eisen.

Bekijk hieronder ons aanbod van de kantoorruimtes Brunssum:

Kantoorruimte huren in Brunssum

Algemeen

  • Huurprijs voor een casco kantoorruimte met een oppervlakte van 26 m² bedraagt € 305,00 per maand, excl. btw. Bij een turnkey oplevering van deze kantoorruimte bedraagt de huurprijs € 395,00 per maand, excl. btw.
  • Huurprijs voor een casco kantoorruimte met een oppervlakte van 54 m² bedraagt € 635,00 per maand, excl. btw. Bij een turnkey oplevering van deze kantoorruimte bedraagt de huurprijs € 820,00 per maand, excl. btw.
  • Huurprijs voor een casco kantoorruimte met een oppervlakte van 65 m² bedraagt € 765,00 per maand, excl. btw. Bij een turnkey oplevering van deze kantoorruimte bedraagt de huurprijs € 985,00 per maand, excl. btw.
  • Huurprijs voor een casco kantoorruimte met een oppervlakte van 452 m² bedraagt € 5.300,00 per maand, excl. btw. Bij een turnkey oplevering van deze kantoorruimte bedraagt de huurprijs € 6.850,00 per maand, excl. btw.

Beschikbaar: per direct.

Lebe Group is de grootste aanbieder van kantoorruimtes in Limburg. Onze diverse Business Centers liggen verspreid door de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid, van Venlo tot Kerkrade.

Bekijk ook onze locaties; kantoorruimte Heerlen, kantoorruimte Sittard, kantoorruimte Geleen, kantoorruimte Roermond